Μεγάλη φωτιά στο εργοστάσιο γάλακτος ΚΡΙ-ΚΡΙ στις Σέρρες
Στις φλόγες τυλίχθηκε αργά το απόγευμα το εργοστάσιο γάλακτος ΚΡΙ-ΚΡΙ. Επί τόπου βρίσκονται 13 πυροσβεστικά οχήματα με 35 πυροσβέστες να δίνουν μάχη με τη φωτιά, ενώ στην προσπάθεια κατάσβεσης συμμετέχουν και υδροφόρες. Πυροσβέστες και πολίτες προσπαθούν να μην φτάσει η φωτιά στις αποθήκες του εργοστασίου που είναι γεμάτες με εύφλεκτο υλικό και αμμωνία.
Στις φλόγες τυλίχθηκε αργά το απόγευμα το εργοστάσιο γάλακτος ΚΡΙ-ΚΡΙ. Επί τόπου βρίσκονται 13 πυροσβεστικά οχήματα από το νομό Σερρών, με 35 πυροσβέστες να δίνουν μάχη με τη φωτιά, ενώ στην προσπάθεια κατάσβεσης συμμετέχουν και υδροφόρες των δήμων του νομού.
Η φωτιά ξέσπασε γύρω στις πέντε το απόγευμα και γρήγορα επεκτάθηκε στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου.
Εγκαίρως οι υπάλληλοι, που βρισκόταν σε βάρδια, κατάφεραν να απομακρυνθούν από το εργοστάσιο, ενώ τέσσερα ασθενοφόρα βρίσκονται ήδη στο σημείο για προληπτικούς λόγους.
Πυροσβέστες και πολίτες δίνουν μάχη με τις φλόγες, προκείμενου η φωτιά να μην φτάσει στις αποθήκες του εργοστασίου που είναι γεμάτες με εύφλεκτο υλικό και αμμωνία.
Η Τροχαία Σερρών διέκοψε την κυκλοφορία στο δρόμο Σερρών – Οινούσας. Σε ααπόσταση 300 μέτρων από το εργοστάσιο βρίσκεται πρατήριο υγρών καυσίμων.
Από τις πρώτες ενδείξεις φέρεται ότι η φωτιά στο εργοστάσιο ξέσπασε από βραχυκύκλωμα που προκλήθηκε στις νέες του εγκαταστάσεις.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Αηδιαστικά μορφωμένοι» – Το νέο trend των social media θα μας κάνει πιο έξυπνους, ή απλά πιο ενοχλητικούς;
- Ιράν: Ο αρχηγός της αστυνομία καλεί τους διαδηλωτές «να παραδοθούν» για να αντιμετωπιστούν με «επιείκεια»
- Ο κομβικός ρόλος του Ζέλσον στην μεγάλη «μάχη» με την Λεβερκούζεν
- LIVE: Παναιτωλικός – Λεβαδειακός
- Reuters: Εντοπίστηκε σπασμένος σύνδεσμος στις ράγες της Κόρδοβα στην Ισπανία
- Ημέρα Μάρτιν Λούθερ Κινγκ: O απαγορευμένος διαφυλετικός έρωτας του για πρώτη φορά στο φως – Χαμένο home video


