Τη συγκρότηση ευρωψηφοδελτίου προωθούν οι «58»
Τη συγκρότηση ψηφοδελτίου για την κάθοδο στις Ευρωεκλογές ανέδειξε ως πρώτο στόχο της η Πρωτοβουλία των «58», τα μέλη της οποίας συνεδρίασαν το βράδυ της Κυριακής.
Τη συγκρότηση ψηφοδελτίου για την κάθοδο στις Ευρωεκλογές ανέδειξε ως πρώτο στόχο της η Πρωτοβουλία των «58», τα μέλη της οποίας συνεδρίασαν το βράδυ της Κυριακής.
Η πρωτοβουλία ετοιμάζει εκδήλωση για την Ευρώπη και διερευνάται με ποιο τρόπο θα μπορούσε να συνδυαστεί με τη συνδιάσκεψη για τις ευρωεκλογές που θα οργανώσει το ΠΑΣΟΚ, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος.
Το εγχείρημα αυτό δεν είναι εύκολο καθώς δεν έχουν αρθεί οι επιφυλάξεις για μια συμπόρευση τελικώς μόνο των «58» και του ΠΑΣΟΚ.
Οι «58» απευθύνουν ανοιχτή πρόσκληση για συνεργασία στη ΔΗΜΑΡ και σε όλες τις δυνάμεις του χώρου για κοινή κάθοδο στις ευρωεκλογές.
Ο Φώτης Κουβέλης, ωστόσο, έχει καταστήσει σαφές ότι το κόμμα του θα κατέβει στις ευρωεκλογές με δικό του ψηφοδέλτιο, μαζί με όσες δυνάμεις συνεργαστούν μαζί του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Pet Shop Boys: Volume – 600 σελίδες με όσα δεν ήξερες για το θρυλικό συγκρότημα
- Μιλγουόκι Μπακς – Μέμφις Γκρίζλις 131-115: Επιτέλους νίκη για τα «Ελάφια» (vid)
- Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 15χρονης για επίθεση σε τρεις ανήλικες στον Εύοσμο
- Το «ντόμινο» που μπορεί να φέρει στη Euroleague ο ΛεΝτέι – Οι περιπτώσεις των Πίτερς, Μπλόσομγκεϊμ και Χορντ
- Λέκκας για σεισμό στα Ιωάννινα: «Οι δονήσεις θα συνεχιστούν αλλά δεν ανησυχούμε»
- Η Μέριλ Στριπ δεν εμπνεύστηκε από την Άννα Γουίντουρ για τον ρόλο της Μιράντα Πρίστλεϊ αλλά από 2 άνδρες

