Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι Μαροκινοί... έγδυσαν τον Ροναλντίνιο, αφού τον απέκλεισαν

Οι Μαροκινοί… έγδυσαν τον Ροναλντίνιο, αφού τον απέκλεισαν

Σαν να μην έφτανε στον Ροναλντίνιο η ήττα της Ατλέτικο Μινέιρο με 3-1 από τη Ράγια Καζαμπλάνκα στον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, είχε και τους παίκτες της μαροκινής ομάδας να του «ορμούν» μετά το τελευταίο σφύριγμα για να τον... γδύσουν! Ο Βραζιλιάνος σταρ, είδωλο, για τους περισσότερους εκ των αντιπάλων του, υπέγραψε μέχρι και αυτόγραφα, ενώ μοίρασε τα παπούτσια του, αλλά και τα… ρούχα του.

Σαν να μην έφτανε στον Ροναλντίνιο η ήττα της Ατλέτικο Μινέιρο με 3-1 από τη Ράγια Καζαμπλάνκα στον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, είχε και τους παίκτες της μαροκινής ομάδας να του «ορμούν» μετά το τελευταίο σφύριγμα για να τον… γδύσουν! Ο Βραζιλιάνος σταρ, είδωλο, για τους περισσότερους εκ των αντιπάλων του, υπέγραψε μέχρι και αυτόγραφα, ενώ μοίρασε τα παπούτσια του, αλλά και τα… ρούχα του.

Οι «πράσινοι αετοί», όπως αποκαλούνται, εξέφρασαν με έναν ιδιαίτερο τρόπο τον θαυμασμό τους στον Ροναλντίνιο, αφού μετά τη λήξη του αγώνα έδωσαν μάχη για το ποιος θα αποσπάσει τα περισσότερα αναμνηστικά.

Ο δακρυσμένος «Ρόνι» δεν χάλασε χατίρι σε κανέναν, ενώ αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο φορώντας μόνο τα απαραίτητα και ανταποδίδοντας το χειροκρότημα στους Μαροκινούς φιλάθλους.

Να σημειωθεί ότι η Ράγια Καζαμπλάνκα θα αντιμετωπίσει στον τελικό της διοργάνωσης τη Μπάγερν Μονάχου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024