Συγκέντρωση συντονιστικού των ΕΠΑΛ έξω από το υπουργείο Παιδείας
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν το πρωί της Πέμπτης έξω από το υπουργείο Παιδείας μαθητές των ΕΠΑΛ, γονείς και καθηγητές, που από κοινού ζητούν να επαναλειτουργήσουν οι ειδικότητες, οι οποίες καταργήθηκαν, ώστε να διδαχθούν τα μαθήματα κατευθύνσεων που είχαν επιλέξει οι μαθητές πριν από την απόφαση του υπουργείου.
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν το πρωί της Πέμπτης έξω από το υπουργείο Παιδείας μαθητές των ΕΠΑΛ, γονείς και καθηγητές, που από κοινού ζητούν να επαναλειτουργήσουν οι ειδικότητες που καταργήθηκαν με απόφαση του υπουργείου.
Με την απόφαση του υπουργείου Παιδείας για κατάργηση ειδικοτήτων στα ΕΠΑΛ, περίπου 1.870 καθηγητές έχουν μπει σε διαθεσιμότητα, ενώ οι μαθητές δεν μπορούν να διδαχθούν τα αντίστοιχα μαθήματα που είχαν επιλέξει πριν από την απόφαση του υπουργείου.
Παράλληλα, οι μαθητές των ΕΠΑΛ ζητούν δωρεάν μεταφορά από και προς τα σχολεία τους, πάσο απεριόριστων διαδρομών και δωρεάν γεύματα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πύργος: Μάχη για τη ζωή του δίνει 30χρονος μετά από τροχαίο
- «Ψίχουλα η αύξηση στον κατώτατο μισθό» – 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ στις 13 Μαΐου
- «Φως στο Τούνελ»: Τι θα δούμε στην αποψινή εκπομπή στο MEGA
- «Θα μείνει έξω για λίγο» – Ο Γκραντ φοράει ειδικό νάρθηκα στο αριστερό χέρι
- Κρήτη: Άντρας μπήκε γυμνός σε καμπίνα μαθητριών κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής
- Γυάρος: Παρά τας συστάσεις και νουθεσίας…

