ΟΤΕ : Απονεμήθηκαν υποτροφίες σε 46 φοιτητές
Είκοσι υποτροφίες και είκοσι έξι τιμητικές διακρίσεις απονεμήθηκαν σε 46 πρωτοετείς φοιτητές Ιδρυμάτων Πανεπιστημιακού Τομέα της Ανώτατης Εκπαίδευσης από όλη την Ελλάδα, στο πλαίσιο της εκδήλωσης για τις Υποτροφίες ΟΤΕ-Cosmote.
Για 12η συνεχή χρονιά, νέοι και νέες παρέλαβαν συνολικά 345.328 ευρώ, που θα τους βοηθήσει να επικεντρωθούν στις σπουδές τους. Από την έναρξη του προγράμματος το 2002 μέχρι και σήμερα, έχουν συνολικά απονεμηθεί 146 υποτροφίες και 283 τιμητικές διακρίσεις, η αξία των οποίων υπερβαίνει τα 2,4 εκατ. ευρώ ευρώ.
Περισσότεροι από 2.500 φοιτητές εκδήλωσαν ενδιαφέρον και τελικά πάνω από 1.100 σπουδαστές υπέβαλλαν την αίτησή τους.
Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Διοικητικό Μέγαρο του ΟΤΕ στο Μαρούσι, παρόντες ήταν ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου ΟΤΕ, Μιχάλης Τσαμάζ, και ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων Θανάσης Κυριαζής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κρήτη: Κινητοποίηση στο Ρέθυμνο από αγρότες και κτηνοτρόφους – Μοίρασαν κρεατόσουπα στους πολίτες
- Αηδία κι απόλαυση – Το ελβετικό τυρί που μυρίζει σαν βρώμικη κάλτσα και λατρεύεται τις γιορτές
- Πολλές ημερομηνίες, μία Πρωτοχρονιά – Πώς και πότε γιορτάζουν την αλλαγή του χρόνου ανά τον κόσμο
- Προπονητής Μπράιτον για Κωστούλα: «Είμαι ικανοποιημένος με την εξέλιξή του»
- Νέα Υόρκη: Ακραία χιονοθύελλα «σαρώνει» την πόλη – Πάνω από 1.600 ακυρώσεις πτήσεων, προβλήματα στους δρόμους
- Ναυάγιο τουριστικού σκάφους στην Ινδονησία: Αγνοείται τετραμελής οικογένεια από την Ισπανία
