Οι αγελάδες έγιναν η αιτία να εκτροχιαστεί αμαξοστοιχία του ΟΣΕ
Επιβατική αμαξοστοιχία εκτροχιάστηκε λίγο πριν το μεσημέρι της Τρίτης στην περιοχή του Ασωπού.
Η μηχανή και ένα βαγόνι έφυγαν από τις ράγες, κοντά στον σταθμό του Ασωπού, μεταξύ Μπράλου και Λιανοκλαδίου. Tο τρένο συγκρούστηκε με κοπάδι αγελάδων. Μία γυναίκα τραυματίστηκε ελαφρά. Στο σημείο σπεύδει τρένο για να παραλάβει τους επιβάτες, καθώς και οχήματα της Πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ.
Επιβατική αμαξοστοιχία εκτροχιάστηκε λίγο πριν το μεσημέρι της Τρίτης στην περιοχή του Ασωπού.
Η μηχανή και ένα βαγόνι έφυγαν από τις ράγες, κοντά στον σταθμό του Ασωπού, μεταξύ Μπράλου και Λιανοκλαδίου. Tο τρένο συγκρούστηκε με κοπάδι αγελάδων.
{{{ map }}}
Μια γυναίκα τραυματίστηκε ελαφρά, από τον εκτροχιασμό της επιβατικής αμαξοστοιχίας 53 Αθηνών – Θεσσαλονίκης που μετέφερε 150 επιβάτες.
Στο σημείο σπεύδει τρένο για να παραλάβει τους επιβάτες, καθώς και οχήματα της Πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ. Η σιδηροδρομική συγκοινωνία Αθηνών- Θεσσαλονίκης έχει διακοπεί.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κέρκυρα: Κηρύχθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω λειψυδρίας
- Βέροια: Για απόπειρα ανθρωποκτονίας συνελήφθη ο 20χρονος που κατηγορείται για τον άγριο ξυλοδαρμό της 24χρονης
- UVEX 1/26: Η πρώτη άσκηση πειραματισμού και προώθησης της καινοτομίας του Πολεμικού Ναυτικού
- ΥΠΑΜ Ηνωμένου Βασιλείου: Κρίσιμος ο ρόλος των βάσεων στην Κύπρο για την ασφάλεια της περιοχής
- ΠΑΟΚ: Επιστρέφει σταδιακά ο Γιακουμάκης
- Η Κίνα προειδοποιεί για τον αντίκτυπο του πολέμου στην ενέργεια, τις θαλάσσιες μεταφορές και το εμπόριο
