Οι ΗΠΑ «ξεκαθάρισαν στην Κίνα» ότι δεν αναγνωρίζουν τη ζώνη αεράμυνας
Η Ούασινγκτον δεν αναγνωρίζει τη νέα κινεζική ζώνη αεράμυνας, που καλύπτει μεγάλο μέρος της Ανατολικής Θάλασσας, ανέφερε ο αμερικανός αντιπρόεδρος Τζο Μπάιντεν, λέγοντας πως η θέση αυτή «τέθηκε ξεκάθαρα» στις συναντήσεις του στο Πεκίνο. Συνεχίζοντας την περιοδεία του στη Σεούλ, ο Μπάιντεν επανέλαβε ότι η νέα κινεζική ζώνη «δεν θα έχει απολύτως καμία επίπτωση στις αμερικανικές δραστηριότητες».
Η Ούασινγκτον δεν αναγνωρίζει τη νέα κινεζική ζώνη αεράμυνας, που καλύπτει μεγάλο μέρος της Ανατολικής Θάλασσας, ανέφερε ο αμερικανός αντιπρόεδρος Τζο Μπάιντεν, λέγοντας πως η θέση αυτή «τέθηκε ξεκάθαρα» στις συναντήσεις του στο Πεκίνο.
Συνεχίζοντας την περιοδεία του στη Σεούλ, ο Μπάιντεν επανέλαβε ότι η νέα κινεζική ζώνη «δεν θα έχει απολύτως καμία επίπτωση στις αμερικανικές δραστηριότητες». «Απολύτως καμία, τίποτε, μηδέν» τόνισε χαρακτηριστικά.
Από τη νοτιοκορεατική πρωτεύουσα, ο αμερικανός αντιπρόεδρος υπογράμμισε επίσης ότι οι ΗΠΑ «δεν θα αποδεχθούν πότε το μόνιμο διαχωρισμό στην κορεατική χερσόνησο».
Η Βόρειος Κορέα, ανέφερε σε άλλο σημείο ο Μπάιντεν, «δεν θα επιτύχει ποτέ ευημερία όσο επιδιώκει ενίσχυση του πυρηνικού της οπλοστασίου».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το επετειακό σήμα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για τα 100 χρόνια του συλλόγου (vid)
- Επιζώσα του Έπσταϊν προς Μελάνια Τραμπ: «Ίσως ήρθε η ώρα να καταθέσετε κι εσύ και ο σύζυγός σου»
- Νέα Αριστερά: Η πτώση του Όρμπαν δεν αρκεί – Δεν συνιστά προοδευτική στροφή η νίκη Μάγιαρ
- Φον ντερ Λάιεν: Η Κομισιόν θα προτείνει προσωρινά μέτρα για την αύξηση των τιμών ενέργειας στις 22 Απριλίου
- Υπουργείο Εξωτερικών σε Φιντάν: Η Ελλάδα δεν δέχεται υποδείξεις, ούτε οφείλει εξηγήσεις σε κανέναν
- Το παράπονο του Ρόμπερτσον: «Η Λίβερπουλ δεν μου έκανε πρόταση ανανέωσης»

