Για fusion ιαπωνική κουζίνα και όχι μόνο…
Στη θέση του «Piazza Mela» βρίσκεται από τις αρχές του καλοκαιριού το «Rakkan«, το Bar Lounge Restaurant των Ντένη Παπαγεωργίου και Δημήτρη Παππά, το οποίο υπόσχεται να μας μυήσει στα άδυτα της fusion ιαπωνικής κουζίνας.

Η 21 construction και η K-Studio υπογράφουν κατασκευή και εσωτερική διακόσμηση αντίστοιχα, επιλέγοντας τον μινιμαλισμό στον χώρο, το μαύρο και το γκρι ως κυρίαρχα χρώματα και τα εσωτερικά σποτάκια που φωτίζουν σε διάφορες αποχρώσεις.

Στην κουζίνα, τα ηνία κρατάει ο chef Joe Kurauchi με θητεία σε μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια στον κόσμο (El Bulli, The Fat Duck, Morimoto New York), ο οποίος δημιουργεί ευφάνταστους συνδυασμούς, διατηρώντας όμως την καθαρότητα των γεύσεων.

Τα cocktails έχουν ξεχωριστή θέση στο «Rakkan», με τον κατάλογο να περιλαμβάνει εκτός από τα κλασικά (βλέπε margaritas, mohitos), πραγματικά δημιουργικούς συνδυασμούς, όπως τα Rakkan Cocktails (tiki mai tai, tiki zombie, japanese mojito με sake), premium επιλογές με martini, όπως rasberry martini και champagne cocktails, ενώ από τον κατάλογο δεν λείπει η ποικιλία στις ετικέτες κρασιών και τα αποστάγματα.

Το εστιατόριο αλλάζει ύφος και υποδέχεται τον κόσμο να διασκεδάσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με guest dj εμφανίσεις κάθε Τετάρτη. Όπως και κάθε Κυριακή για όσους θέλουν να χορέψουν κάτω απο rock ήχους.

Το εστιατόριο υποδέχεται κόσμο από τις 11 π.μ. για καφέ και μετά τη 13:00 που ανοίγει η κουζίνα.

Τηλ: 210-8087941
Λεωφ. Κηφισίας 238, Κηφισιά, Κέντρο Μελά