Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ποια σειρά βλέπουν τώρα οι fashionistas;

Ποια σειρά βλέπουν τώρα οι fashionistas;

Μόδα, ίντριγκες και έρωτες στη σειρά Revenge που διαδραματίζεται στα Χάμπτονς.

Μαρούλα Αθανασάκου

Πρόκειται για τη σειρά Revenge, μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην Αμερικάνικη τηλεόραση που έκανε την εμφάνισή της το Φθινόπωρο του 2011, η οποία συνδυάζει δράμα, φαντασία, πλούτο, εκδίκηση, δεξιώσεις και όλα αυτά στην μοναδική τοποθεσία των Χαμπτονς.
Ο λόγος που μας τράβηξε την προσοχή είναι οι όμορφοι και ταυτόχρονα καλοντυμένοι ηθοποιοί που πρωταγωνιστούν στη σειρά. Η πληθώρα των κοινωνικών εκδηλώσεων που διοργανώνονται στα Χάμπτονς έχουν ως αποτέλεσμα να απολαμβάνουμε σε κάθε επεισόδιο μοναδικά ντυσίματα, πολυτελή αξεσουάρ, περιποιημένα και μεγαλοπρεπή χτενίσματα που μας κάνουν να μην χορταίνουμε αυτό που βλέπουμε. Οι δύο βασικές πρωταγωνίστριες Emily Van Camp και Madeleine Stowe δεν χάνουν την ευκαιρία να μας εκπλήσσουν σε κάθε τους εμφάνιση με ρούχα σχεδιασμένα από την Jill M. Ohanneson. Μοναδικό στυλ, φορέματα που όλες μας θα θέλαμε να φορέσουμε συνδυασμένα αρμονικά με τα κατάλληλα αξεσουάρ στο μέγιστο δυνατό βαθμό.
Το σενάριο περιστρέφεται γύρω από την Emily Van Camp και την εκδίκηση που προσπαθεί να πάρει από τους ανθρώπους που σκότωσαν τον πατέρα της άδικα, μέσα στους οποίους είναι και η Madeleine Stowe, βασικός χαρακτήρας της σειράς πίσω από κάθε δολοπλοκία. Φυσικά, όλα αυτά συνδυάζονται με τους έρωτες και τα πάθη που χτυπούν κάθε τόσο την πόρτα της πρωταγωνίστριας περιπλέκοντας τα συναισθήματα της, έχοντας βέβαια το καλύτερο καμουφλαζ στις σατανικές της ενέργειες, την πλούσια ζωή και τις γνωριμίες της με την υψηλή κοινωνία.
H Μαρούλα Αθανασάκου είναι η fashion blogger του highandchic.

woman.in.gr

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024