Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου με εκπτώσεις έως 50%
Εκπτώσεις 20-50% προσφέρουν από τις 3 έως τις 10 Νοεμβρίου προσφέρουν τα διαδικτυακά καταστήματα-μέλη του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GRECA) ο οποίος οργανώνει Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου υπό την αιγίδα του υπουργείου Ανάπτυξης.
Εκπτώσεις 20-50% προσφέρουν από τις 3 έως τις 10 Νοεμβρίου προσφέρουν τα διαδικτυακά καταστήματα-μέλη του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GRECA) ο οποίος οργανώνει Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου υπό την αιγίδα του υπουργείου Ανάπτυξης.
Σε συνέντευξη Τύπου με αφορμή την έναρξη της Εβδομάδας επισημάνθηκε ότι στην Ελλάδα υπάρχουν σημαντικά περιθώρια ανάπτυξης του ηλεκτρονικού εμπορίου, καθώς σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία η συνεισφορά του στη διαμόρφωση του ΑΕΠ ανέρχεται μόλις που ξεπερνά το 1%, όταν ο μέσος όρος άλλων ευρωπαϊκών χωρών κινείται γύρω στο 4%.
Ο υφυπουργός Ανάπτυξης Αθανάσιος Σκορδάς ανέφερε ότι το ηλεκτρονικό εμπόριο αναπτύσσεται στην Ελλάδα κατά 50%
το χρόνο. Μέχρι σήμερα έχουν δημιουργηθεί περισσότερες από 3.000
επιχειρήσεις και 2,5 εκατομμύρια Έλληνες έχουν κάνει τουλάχιστον μία ηλεκτρονική
συναλλαγή.
Ο κ. Σκορδάς σημείωσε επίσης ότι ο πανευρωπαϊκός τζίρος του ηλεκτρονικού εμπορίου ανέρχεται στα 350 δισ. ευρώ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τέλη κυκλοφορίας: Σε τέσσερα βήματα η διαδικασία έκδοσής τους – Πρόστιμα για καθυστερήσεις
- LIVE: Αστέρας Τρίπολης – Λεβαδειακός
- Τρικυμία στον εξώστη… και ο απών Τσίπρας από διεργασίες κορυφής – οι αιχμές για τους «ιεροεξεταστές» της Ιθάκης
- Δεκατέσσερις συλλήψεις για την απόπειρα πραξικοπήματος στο Μπενίν
- Ατύχημα σοκ στην Formula E, με μονοθέσιο να διαλύεται στον αέρα! (vids)
- Κιλκίς: Τον έπιασαν να μεταφέρει λάδι αμφιβόλου ποιότητας – Άγγιζε τα 300 λίτρα η ποσότητα
