Depeche Mode party από το ελληνικό DM Fan Club
Την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου, η βραδιά στο DeathDisco θα είναι αφιερωμένη σε ολόκληρη τη δισκογραφία του συγκροτήματος και στην οποία εκτός από τα γνωστά τραγούδια της μπάντας θα ακουστούν B-Sides, Bonus Tracks και Rare Remixes.
Επιπλέον, θα προβληθούν βίντεο από σπάνια live και εμφανίσεις των Depeche Mode καθώς και από τις πλέον αγαπημένες συναυλίες τους, όπως το «101 The Movie», το «Devotional Tour» κ.α.
Ωστόσο, το highlight της βραδιάς θα είναι η προβολή ολόκληρης της συναυλίας στην Αθήνα, που διεξήχθη στις 10/05/2013 στο Terra Vibe Park.
Στα decks για το βράδυ της Παρασκευής (13/12/2013), θα βρίσκονται οι Leo Skiadas, Expi K και Bill Mourikis για να απογειώσουν το κοινό με τους ήχους της καλύτερης βρετανικής Electro Pop-New Wave μπάντας.
Από το party επίσης δε θα λείψουν και οι εκπλήξεις, καθώς κατά την διάρκεια της βραδιάς θα κληρωθούν τέσσερα αναμνηστικά μπλουζάκια με το λογότυπο του Depeche Mode-Greece για το πρώτο του official party.
DeathDisco, Ωγύγου 16 και Λεπενιώτου 24, Ψυρρή
Είσοδος: 5 ευρώ (με μπύρα ή κρασί) / Από το δεύτερο ποτό, μπύρα ή κρασί οι τιμές διαμορφώνονται σε 6 και 4 ευρώ αντίστοιχα.
- Παπανικολάου για Μόρις: «Τα πρώτα δείγματα είναι πάρα πολύ ενθαρρυντικά»
- Άγιος Δημήτριος: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Πολιτικής Προστασίας ο δήμος
- Κυβερνοασφάλεια: Γιατί οι χάκερς αγαπούν τις γιορτές – Τρία τρανταχτά παραδείγματα των τελευταίων χρόνων
- Eternity C: Το μήνυμα του Έλληνα φρουρού που επέζησε της επίθεση των Χούθι
- Δήμος Αθηναίων: Χριστουγεννιάτικο Γεύμα Αγάπης σε άστεγους και οικονομικά ευάλωτους πολίτες
- Μπαρτζώκας: «Ο Μόρις είναι έμπειρος και έξυπνος, θα μας ανεβάσει επίπεδο»

