Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Καλαμάτα λόγω των πρόσφατων βροχών
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε την Τετάρτη ο δήμος Καλαμάτας, έπειτα από τις καταρρακτώδεις βροχές της 11ης Νοεμβρίου που προκάλεσαν σημαντικά προβλήματα.
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε την Τετάρτη ο δήμος Καλαμάτας, έπειτα από τις καταρρακτώδεις βροχές της 11ης Νοεμβρίου που προκάλεσαν σημαντικά προβλήματα.
Με απόφαση του γγ Πολιτικής Προστασίας, έπειτα από αίτημα του δήμου και τη σύμφωνη γνώμη της Περιφέρειας Πελοποννήσου, κηρύσσονται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης οι δημοτικές ενότητες Θουρίας, Καλαμάτας και οι τοπικές κοινότητες Σπερχογείας, Μικρομάνης, Ασπροχώματος και Άρι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κύπρος: Σάλο προκαλεί η Ολγκίν που αποκαλεί τα Κατεχόμενα «τουρκική πλευρά της Κύπρου»
- Αφγανιστάν: Κυρώσεις της Αυστραλίας σε μέλη της de facto κυβέρνησης των Ταλιμπάν
- Νότια Αφρική: Δολοφονείται μάρτυρας για εγκλήματα του δικαστικού συστήματος
- Κατεχόμενα: Αιφνιδιαστική επίσκεψη από τον γιο του Ερντογάν στον Ερχιουρμαν
- Βενεζουέλα: Νέα άφιξη αεροσκάφους με απελαθέντες από τις ΗΠΑ μετανάστες
- Ρωσία: Πολύ σοβαρές οι συνέπειες για την ΕΕ από τυχόν χρήση ρωσικών πόρων για τη χρηματοδότηση της Ουκρανίας