Νέα επιδείνωση του καιρού αναμένεται από το βράδυ
Περαιτέρω επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός από το βράδυ της Τετάρτης με ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε Ιόνιο, Ήπειρο και δυτική Στερεά, σύμφωνα με έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ. Στην Αττική αναμένονται ισχυρές βροχές από τις απογευματινές ώρες της Πέμπτης έως και τις πρώινές ώρες της Παρασκευής, οπότε και θα αρχίσουν να εξασθενούν τα έντονα φαινόμενα.
Περαιτέρω επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός από το βράδυ της Τετάρτης με ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε Ιόνιο, Ήπεριο και δυτική Στερεά, σύμφωνα με έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ.
Αύριο, Πέμπτη, τα έντονα φαινόμενα θα συνεχιστούν στις παραπάνω περιοχές και σταδιακά θα επεκταθούν στην Πελοπόννησο και από το μεσημέρι στην ανατολική Στερεά, Εύβοια, τις Κυκλάδες, την Κρήτη, τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και πιθανόν τη Θράκη.
Στην Αττική ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν από τις απογευματινές ώρες της Πέμπτης έως και τις πρωινές ώρες της Παρασκευής.
Την Παρασκευή τα έντονα φαινόμενα σταδιακά θα περιοριστούν στην ανατολική νησιωτική χώρα και βαθμιαία θα εξασθενήσουν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νέα στοιχεία για το φονικό στα Βορίζια στη διάθεση των Αρχών – Αίτημα για 4 νέους μάρτυρες
- Γυναίκα έκλεψε ταχύπλοο στη Βενετία και γκρέμισε μαρμάρινη κουπαστή 850 ετών σε γέφυρα
- Μητσοτάκης: Η εκλογή Πιερρακάκη στο Eurogroup δίνει στη χώρα αυτοπεποίθηση
- ΗΠΑ: Το ChatGPT κατηγορείται ότι ενθάρρυνε έναν ψυχικά ασθενή να σκοτώσει τη μητέρα του
- Γάζα: Ξεψύχησε μωρό σε πλημμυρισμένη σκηνή – Το Ισραήλ σκότωσε γυναίκα και τραυμάτισε άλλους στην Τζαμπάλια
- Η γεωγραφία της παγκόσμιας βίας – Μια θλιβερή αποτίμηση για το 2025



