Πάνω 90.000 ευρώ συγκέντρωσε η Ευρωλίγκα για τους πληγέντες στις Φιλιππίνες
Η δύναμη του αθλητισμού μπορεί να αποβεί σωτήρια για τους συνανθρώπους μας. Η πρωτοβουλία της Ευρωλίγκας να ενεργοποιήσει τον οργανισμό της One Team για τη συγκέντρωση χρημάτων για την ανακούφιση των πληγέντων από τον τυφώνα στις Φιλιππίνες βρήκε συγκινητική ανταπόκριση.
Η δύναμη του αθλητισμού μπορεί να αποβεί σωτήρια για τους συνανθρώπους μας. Η πρωτοβουλία της Ευρωλίγκας να ενεργοποιήσει τον οργανισμό της One Team για τη συγκέντρωση χρημάτων για την ανακούφιση των πληγέντων από τον τυφώνα στις Φιλιππίνες βρήκε συγκινητική ανταπόκριση.
Μετά τη δέσμευση της διοργανώτριας αρχής να προσφέρει ένα ευρώ για κάθε φίλαθλο που παρακολούθησε αγώνα της Ευρωλίγκας την περασμένη εβδομάδα, συγκεντρώθηκε ποσό 88.421 ευρώ που διατέθηκε στον Ερυθρό Σταυρό των Φιλιππίνων.
Το ποσό ξεπέρασε τις 90.000 ευρώ από δωρεές που έγιναν από τους συλλόγους, χορηγούς και απλούς φιλάθλους.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συνεχίσουν να προσφέρουν στο σκοπό, μέσω του www.one1team.org.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Super League 2: «Ανάσα» παραμονής ο Νέστος (2-1), νίκησε ο ΠΑΟΚ Β’ (1-0), ισοπαλία ο Ηρακλής (0-0)
- Τρομερή ατμόσφαιρα από τον κόσμο του Ολυμπιακού στο Παγκρήτιο (pics)
- LIVE: ΟΦΗ – Ολυμπιακός
- Ντε Κολό: «Αν κατακτήσουμε τη Euroleague, ίσως αποσυρθώ»
- Ολυμπιακός: Η 11άδα για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ (pic)
- LIVE: Ίντερ – Αταλάντα
- Ευχάριστα νέα στην Μπαρτσελόνα: Επιστρέφει ο Γκάβι μετά από 7 μήνες!
- Παναθηναϊκός: Sold out η αναμέτρηση με την Εφές για την τελευταία αγωνιστική της Euroleague
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 14.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/clay-leconey-LdyTTsIppB8-unsplash-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442