Τρύπα στα δίχτυα δημιούργησε αναστάτωση σε Αγγλικό αγώνα
Έξι λεπτά χρειάστηκε η διαιτητής του αγώνα ανάμεσα στην Ρέξαμ και την Κίντερμινστερ για να αποφασίσει εάν θα μετρήσει ένα γκολ στο οποίο η μπάλα μπήκε στο τέρμα και βγήκε από ένα σκίσιμο στα δίχτυα. Στο 71' ο Κιέσλεβιτς της Ρέξαμ σκόραρε, όμως η μπάλα βγήκε από το τέρμα από μια τρύπα. Αρχικά η διαιτητής, Έιμι Φέαρν, έδωσε άουτ και να συνεχιστεί το παιχνίδι με ελεύθερο του τερματοφύλακα, όμως οι παίκτες της Ρέξαμ αντέδρασαν άμεσα δείχνοντας της την τρύπα στο τέρμα.
Έξι λεπτά χρειάστηκε η διαιτητής του αγώνα ανάμεσα στην Ρέξαμ και την Κίντερμινστερ για να αποφασίσει εάν θα μετρήσει ένα γκολ στο οποίο η μπάλα μπήκε στο τέρμα και βγήκε από ένα σκίσιμο στα δίχτυα.
Στο 71′ ο Κιέσλεβιτς της Ρέξαμ σκόραρε, όμως η μπάλα βγήκε από το τέρμα από μια τρύπα. Αρχικά η διαιτητής, Έιμι Φέαρν, έδωσε άουτ και να συνεχιστεί το παιχνίδι με ελεύθερο του τερματοφύλακα, όμως οι παίκτες της Ρέξαμ αντέδρασαν άμεσα δείχνοντας της την τρύπα στο τέρμα.
Μετά από έξι λεπτά και με την βοήθεια του επόπτη αποφάσισε να μετρήσει το γκολ.
Για την ιστορία ο αγώνας τελείωσε 3-1 για την Κίντερμινστεμ, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η υπόθεση μοιάζει με το γκολ που πέτυχε πριν από λίγο καιρό ο Κίσλινγκ της Λεβερκούζεν στον αγώνα απέναντι στην Χοφενχαϊμ
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συρία: Βάση του στρατού γίνεται στόχος ρουκετών που εκτοξεύτηκαν από το Ιράκ
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Αποκωδικοποίηση
- Λίβανος: Για τον κίνδυνο «κατοχής» του, κάνει λόγο ο Μακρόν
- Γιορτή σήμερα 24 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 24.03.2026]
- Ισραήλ: Ο Σμότριτς ζητά αλλαγή συνόρων με τον Λίβανο – «Να φτάσουμε στον ποταμό Λιτάνι»

