Έργα του Βορείου Οδικού Άξονα της Κρήτης (ΒΟΑΚ) και το αεροδρόμιο της Σητείας, επισκέφθηκε ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Έργων Σ.Σιμόπουλος, ξεκινώντας την περιοδεία του στο νησί.

Ο κ. Σιμόπουλος έδωσε τη διαβεβαίωση ότι μέχρι το καλοκαίρι του 2014 θα έχει ολοκληρωθεί το οδικό τμήμα του ΒΟΑΚ Άγιος Νικόλαος- Καλό Χωριό.
{{{ map }}}
Επίσης ανέφερε ότι στο αεροδρόμιο Σητείας οι εργασίες κατασκευής του νέου κτιρίου προχωρούν με ικανοποιητικούς ρυθμούς και ότι θα συνεχισθεί η χρηματοδότησή του υπογραμμίζοντας πως το έργο αναμένεται επίσης να παραδοθεί το καλοκαίρι του 2014.

Αναφερόμενος στο έργο Αυχήν- Αγκαθιάς- Χαμέζι, είπε ότι είναι ένα από τα δεκάδες έργα που έχουν ξεκινήσει πάλι και ότι έχει εξασφαλιστεί η χρηματοδότηση.

Ο κ. Σιμόπουλος επισκέφτηκε τα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, στο Ηράκλειο, όπου είχε συνάντηση με τον γενικό γραμματέα Γιώργο Δεικτάκη με τον οποίο συζήτησαν θέματα που αφορούν τις υποδομές του νησιού.

Ο γγ Δημοσίων Έργων αναμένεται να επισκεφθεί εκτελούμενα έργα στους νομούς Ρεθύμνης και Χανίων, ενώ θα μιλήσει στα Χανιά σε συνέδριο με θέμα την ανάπτυξη του διευρωπαϊκού οδικού δικτύου σε συνδυασμό με την οδική ασφάλεια στην Κρήτη, που διοργανώνει ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ