Την πρώτη της ατομική έκθεση στην Αυστραλία εγκαινίασε η Γιόκο Όνο
«Ο Πόλεμος Τελείωσε (αν το θέλετε)» τιτλοφορείται η νέα έκθεση της Γιόκο Όνο που παρουσιάζει στην Αυστραλία και περιλαμβάνει γλυπτά και κολάζ. Η έκθεσή της όπως λέει η ίδια έχει στόχο να ενώσει τους ανθρώπους για να ονειρευτούν μαζί και να εργαστούν για ένα καλύτερο μέλλον μέσω της τέχνης. Ο τίτλος της αναφέρεται στην εκστρατεία που πραγματοποίησε η ίδια με τον δολοφονηθέντα σύζυγό της Τζον Λένον το 1969.
«Ο Πόλεμος Τελείωσε (αν το θέλετε)» τιτλοφορείται η νέα έκθεση της Γιόκο Όνο που παρουσιάζει στην Αυστραλία και περιλαμβάνει γλυπτά και κολάζ.
Η έκθεσή της, όπως λέει η ίδια, έχει στόχο να ενώσει τους ανθρώπους για να ονειρευτούν μαζί και να εργαστούν για ένα καλύτερο μέλλον μέσω της τέχνης.
«Πρόκειται για αυτά που μπορούμε να κάνουμε για να αλλάξει η κοινωνία» δήλωσε στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου η Όνο στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης της Αυστραλίας στο Σίδνεϊ, όπου εγκαινιάστηκε η έκθεση και θα διαρκέσει μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου.
Αυτή είναι η πρώτη ατομική έκθεση που πραγματοποιεί η Όνο στην Αυστραλία.
Ο τίτλος της αναφέρεται στην εκστρατεία που πραγματοποίησε η ίδια με τον δολοφονηθέντα σύζυγό της Τζον Λένον το 1969.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ιαπωνία: Αστρονόμοι ανακάλυψαν ατμόσφαιρα σε έναν παγωμένο «διαστημικό βράχο» στην περιοχή του Πλούτωνα
- Ουκρανία: Κατάπαυση του πυρός από τα μεσάνυχτα της Τρίτης, ανακοινώνει ο Ζελένσκι
- Βραζιλία: Μονοκινητήριο αεροσκάφος συντρίβεται σε πολυκατοικία στο Μπέλο Οριζόντε
- Eurogroup: Για «στασιμοπληθωριστική τάση», μιλά ο Πιερρακάκης, για «σοκ στασιμοπληθωρισμού» ο Ντομπρόβσκις
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Πύραυλοι παντού αν μας επιτεθούν
- ΕΣΥ: Νοσηλεύτρια στο ΤΕΠ Ρεθύμνου εξηγεί γιατί παραιτήθηκε μετά από 20 χρόνια




