H Χαβάη έγινε η 15η Πολιτεία που νομιμοποιεί τους gay γάμους
Η Χαβάη έγινε η 15η στις ΗΠΑ που νομιμοποιεί τους γάμους ατόμων του ίδιου φύλου. Ο σχετικός νόμος πέρασε από τη Γερουσία με 15 ψήφους υπέρ έναντι 4 κατά και όπως δήλωσε ο Δημοκρατικός κυβερνήτης θα την υπογράψει άμεσα. Το νησιωτικό σύμπλεγμα του Ειρηνικού είναι ένας από τους πλέον δημοφιλείς προορισμούς για νιόπαντρα ζευγάρια.
Η Χαβάη έγινε η 15η στις ΗΠΑ που νομιμοποιεί τους γάμους ατόμων του ίδιου φύλου. Ο σχετικός νόμος πέρασε από τη Γερουσία με 15 ψήφους υπέρ έναντι 4 κατά και όπως δήλωσε ο Δημοκρατικός κυβερνήτης, Νιλ Αμπερκρόμπι, θα την υπογράψει άμεσα.
Το νησιωτικό σύμπλεγμα του Ειρηνικού είναι ένας από τους πλέον δημοφιλείς προορισμούς για νιόπαντρα ζευγάρια.
Έρευνα του Πανεπιστημίου της Πολιτείας υπολογίζει σε 217 εκατ. δολάρια τα τουριστικά έσοδα από τη συγκεκριμένη κίνηση.
Ο νόμος θα τεθεί σε ισχύ στις 2 Δεκεμβρίου.
Ακόμα και ο Μπαράκ Ομπάμα χαιρέτησε την απόφαση: «Πάντα ήμουν περήφανος που γεννήθηκα στη Χαβάη και η συγκεκριμένη απόφαση με κάνει ακόμα πιο περήφανο».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- HOTEΛ ΕΛVIRA: Το μυστήριο με το νησί όπου διαδραματίζεται η πιο feelgood σειρά της ελληνικής τηλεόρασης
- Ο Σκόουλς «κράζει» τον Αμορίμ: «Δεν καταλαβαίνει τις αξίες του συλλόγου»
- Ποια λάθη «φουσκώνουν» τον ΕΝΦΙΑ – Πού χρειάζεται προσοχή
- What the Eurogroup Is and Pierakakis’ Role as New President
- Φοινικούντα: Ποιος είναι ο 32χρονος επιχειρηματίας που συνελήφθη ως ηθικός αυτουργός στο διπλό έγκλημα
- Στέφανος Τσιτσιπάς: Τη Δευτέρα η δικογραφία σε βάρος του – Δεν καταθέτει το δίπλωμα