O Μπάμπης Στόκας επιστρέφει στην Αρχιτεκτονική
Ο Μπάμπης Στόκας έρχεται στη σκηνή της Αρχιτεκτονικής και αναμένεται να μας ταξιδέψει με αγαπημένα τραγούδια τόσο από τη δισκογραφία των Πυξ Λαξ όσο και από προσωπικές του δουλειές.
Στην Αρχιτεκτονική θα ακουστούν κομμάτια που οι περισσότεροι έχουμε σιγοτραγουδήσει όπως τα: «Γιατί», «Λένε για μένα», «Μια συνουσία μυστική», «Πούλα με», «Με στέλνεις», «Μπορεί», «Συνήθεια», «Υπνόσακος», «Μη με φοβάσαι» και η λίστα είναι η ατελείωτη.
Με την ιδιαίτερη φωνή του και τη δυναμική του ερμηνεία και με παρέα αξιόλογους μουσικούς κάθε εβδομαδιαία εμφάνιση του έλληνα τραγουδοποιού θα αποτελεί και μια διαφορετική εμπειρία.
Τον Μπάμπη Στόκα θα συντροφεύουν στην Αρχιτεκτονική οι μουσικοί: Στεφανος Λογοθέτης (τύμπανα), Γιώργος Παχής (μπουζούκι, μαντολίνo, μπαγλαμας), Χρήστος Βογιατζής (μπάσο), Τόλης Κόκκινος (πιάνο, πλήκτρα), Δημήτρης Καρασούλος (κιθάρες).
Σκέφτεστε κάτι καλύτερο για το Σαββατόβραδο;
Αρχιτεκτονική, Ελασιδών 6 (Πειραιώς 116, Γκάζι), τηλέφωνο 210 9014428
Είσοδος: 12 ευρώ (με κρασί ή μπύρα)
- Σκάνδαλο Επσταϊν: «Πολύ λυπηρή» για τον Τραμπ η σύλληψη του έκπτωτου πρίγκιπα Αντριους
- Αργεντινή: Συγκρούσεις μεταξύ αστυνομικών και διαδηλωτών στο Μπουένος Αϊρες
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Μικροδάνεια σε δημoσίους υπαλλήλους
- Social Media: H γενιά της οθόνης στο στόχαστρο των νόμων – Θα επιτευχθεί το ψηφιακό detox των εφήβων;
- Οι αισιόδοξοι και οι απαισιόδοξοι κλάδοι στο λιανικό εμπόριο
- Καισαριανή: Τι σημαίνει η ανακήρυξη σε «μνημείο» των συγκλονιστικών φωτογραφιών