Φάρμακα παρέδωσε το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής στην Καλλονή Λέσβου
Την στήριξη τους στους ανασφάλιστους πολίτες της Μυτιλήνης και της Καλλονής Λέσβου με την μηνιαία αποστολή φαρμάκων προσέφεραν ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών και η «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.
Την στήριξη τους στους ανασφάλιστους πολίτες της Μυτιλήνης και της Καλλονής Λέσβου με την μηνιαία αποστολή φαρμάκων προσέφεραν ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών και η «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.
Κλιμάκιο εθελοντών ιατρών του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής, με επικεφαλής τον Πρόεδρο του ΙΣΑ Γιώργο Πατούλη και τον Γενικό Διευθυντή του Φιλανθρωπικού Οργανισμού της ΙΑΑ, ανταποκρινόμενοι στις εκκλήσεις φορέων του νησιού, κατέγραψε τα τοπικά προβλήματα και παρέδωσε 20 κιβώτια φαρμάκων και υγειονομικού υλικού στο Κέντρο Υγείας Καλλονής Λέσβου και στον πατέρα Ευστράτιο Δήμου της ΜΚΟ «ΑΓΚΑΛΙΑ».
«Σε μια Ελλάδα που η οικονομική κρίση πλήττει την οικογένεια το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής, αγωνίζεται προκειμένου να μην μείνει κανείς ανασφάλιστους χωρίς το γιατρό και το φάρμακο του» δήλωσε ο πρόεδρος του ΙΣΑ Γιώργος Πατούλης.
«Ζητήσαμε από τους γιατρούς να μας στείλουν λίστα με ανασφάλιστους και απόρους ασθενείς τους οποίους και θα υιοθετήσουμε καλύπτοντας κάθε μήνα το φάρμακο της» πρόσθεσε.
«Προσπαθούμε να γεφυρώσουμε την έλλειψη με την ανταπόκριση, τον γιατρό με τον ασθενή, τον ασθενή με το φάρμακο. Τα προβλήματα είναι πολλά και το χειρότερο γίνονται περισσότερα και δυσεπίλυτα. Μαζί με τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, όσο αντέχουμε, θα προσπαθούμε να στηρίζουμε όσους υποφέρουν » είπε ο διευθυντής της Αποστολής, Κωνσταντίνος Δήμτσας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κοινωνικός Τουρισμός: Σήμερα Δευτέρα η τελευταία μέρα για τις αιτήσεις
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (27/4): Πού θα δείτε το ΑΕΚ – ΠΑΟΚ και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
- Οταν το επίδικο είναι η πραγματική αλλαγή, οι πολιτικές διεργασίες δεν μπορεί να ακολουθούν την πεπατημένη
- Μια ματιά στο οικογενειακό άλμπουμ των «αυτοεξόριστων» Μαύρων Πανθήρων στην Αλγερία
- Τρεις νεκροί στο τελευταίο στρατιωτικό πλήγμα των ΗΠΑ σε «σκάφος με ναρκωτικά» στον Ειρηνικό Ωκεανό
- Εξαπλώνεται το φαινόμενο του shrinkflation στα σούπερ μάρκετ – Τι να προσέχουμε
