H Honda στην EICMA 2013: Αναβάθμιση επί δεκατρία
Στη διεθνή έκθεση μοτοσικλετών ΕICMA του Μιλάνου, η Honda παρουσίασε 13 αναβαθμισμένα μοντέλα για το 2014.
Η Honda επιχειρεί νέο άνοιγμα στην αγορά των μοτοσικλετών με μεγάλο ποσοστό της αναβαθμισμένης γκάμας της να απευθύνεται κυρίως στο νεανικό κοινό.
Το φρεσκάρισμα στην γκάμα υπογραμμίστηκε από τις αισθητικές και λειτουργικές αλλαγές, τις αυξημένες χωρητικότητες, την επέκταση της χρήσης του ημιαυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη DCT (DualClutchTransmission) αλλά και από τις εκδόσεις με όριο απόδοσης τους 50 ίππους (35kw) έτσι ώστε να πληρούν τις προδιαγραφές της Ε.Ε για την Άδεια Οδήγησης Α2.
Με τα παραπάνω δεδομένα η Honda έχει πια αυξήσει τον αριθμό των μοντέλων της για δίπλωμα κατηγορίας Α2 σε δεκαπέντε.
Παράλληλα, με την ολοένα αυξανόμενη ζήτηση των πελατών για το κιβώτιο DCT, ο αριθμός των μοντέλων που εφοδιάζονται με κιβώτιο διπλού συμπλέκτη ανέρχεται πλέον σε επτά: VFR1200F, Crosstourer, Integra, NC750X, NC750S, CTX700 και CTX700N.
Νέες για την Ευρώπη, το 2014 είναι οι CBR1000RR FirebladeSP, CB650F, CBR650F, CTX1300, CTX700 και CTX700N.
Επτά ακόμα μοντέλα που αναβαθμίζονται σημαντικά για το 2014 είναι τα: VFR800F, Crosstourer, CBR1000RR Fireblade, Integra, NC750X, NC750S και CBR300R.
auto.in.gr
- Πώς θα λάβουν οι κτηνοτρόφοι τη συνδεδεμένη ενίσχυση – Οι 15 ερωταπαντήσεις
- Θάσος: Προσποιήθηκε τον αδελφό της για να βρει την πρώην γυναίκα του ο 55χρονος
- LIVE: Ολυμπιακός – ΟΦΗ
- «Να μπλοκαριστεί!» – Σφοδρές αντιδράσεις για την εξαγορά της Warner Bros. από το Netflix – Τα πέντε σημεία
- Φάμελλος από το μπλόκο στα Πράσινα Φανάρια: Οι «γαλάζιες ακρίδες» φάγανε τα δισεκατομμύρια των τίμιων αγροτών
- LIVE: Στουτγκάρδη – Μπάγερν Μονάχου

