Επίθεση αυτοκτονίας σε θέρετρο της Τυνησίας
Επίθεση αυτοκτονίας σημειώθηκε σε θέρετρο της Τυνησίας, το μεσημέρι της Τετάρτης. Ένα άτομο κατευθύνθηκε σε παραλία της πόλης Σους, ενεργοποίησε τα εκρηκτικά με τα οποία ήταν ζωσμένο και σκοτώθηκε.
Επίθεση αυτοκτονίας σημειώθηκε σε θέρετρο της Τυνησίας, το μεσημέρι της Τετάρτης.
{{{ map }}}
Ένα άτομο κατευθύνθηκε σε παραλία της πόλης Σους, ενεργοποίησε τα εκρηκτικά με τα οποία ήταν ζωσμένος και σκοτώθηκε.
Εργαζόμενος σε ξενοδοχείο δήλωσε στο BBC ότι η επίθεση σημειώθηκε λίγο πριν τις 11 το πρωί.
Σύμφωνα με το Reuters, ένα ακόμα άτομο επιχείρησε να ενεργοποίησει τα εκρηκτικά με τα οποία ήταν ζωσμένο κοντά στο μαυσωλείο του προέδρου Μπουργκίμπα, ωστόσο, συνελήφθη.
O Χαμπίμπ Μπουργκίμπα υπήρξε ο πρώτος πρόεδρος της Τυνησίας μετά την ανεξαρτησία από τη Γαλλία, το 1957 και παρέμεινε στο αξίωμα αυτό μέχρι το 1987. Πέθανε το 2000.
Το μαυσωλείο βρίσκεται στην πόλη Μοναστίρ, 160χλμ νότια της Τύνιδας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μπλόσομγκεϊμ: «Εξαιρετικός ο Μπαρτζώκας, MVP ο Βεζένκοφ» – Τι είπε για Αταμάν και Final 4
- Τζον Νόλαν: Πέθανε ο ηθοποιός των Batman
- Δένδιας: Στο επιτηρητικό φυλάκιο «126» στον Έβρο ο ΥΠΕΘΑ
- Αποθέωση Γκουαρδιόλα για τον Σερκί: «Από τους πιο ταλαντούχους που έχω δει»
- Πειραιάς: Ανήλικοι πέταξαν κροτίδα μέσα σε λεωφορείο – Μία σύλληψη
- Ουκρανία και η Ρωσία αλληλοκατηγορούνται για πολλές παραβιάσεις της πασχαλινής κατάπαυσης του πυρός

