Πέμπτη θέση στο Γκραν Σλαμ της Κίνας για Κοτσιλιάνο / Ζουπάνη
Τη μεγαλύτερη διάκριση της καριέρας τους όσον αφορά στη συμμετοχή τους σε τουρνουά γκραν σλαμ κατέγραψαν οι Γιώργος Κοτσιλιάνος και Νίκος Ζουπάνης, που επιστρέφουν από την κινεζική πόλη Ξιαμέν έχοντας κατακτήσει την άκρως τιμητική 5η θέση (και 10.000 δολάρια), με απολογισμό τέσσερις νίκες και δύο ήττες. Στο μεταξύ, για το Πουκέ αναχώρησαν οι Βίκυ Αρβανίτη και Πένυ Καραγκούνη, προκειμένου να συμμετάσχουν στο όπεν του παγκοσμίου σιρκουί, που θα ξεκινήσει στην Ταϊλάνδη την προσεχή Τρίτη (29/10) και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 3 Νοεμβρίου, συμμετέχοντας στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης.
Τη μεγαλύτερη διάκριση της καριέρας τους όσον αφορά στη συμμετοχή τους σε τουρνουά γκραν σλαμ κατέγραψαν οι Γιώργος Κοτσιλιάνος και Νίκος Ζουπάνης, που επιστρέφουν από την κινεζική πόλη Ξιαμέν έχοντας κατακτήσει την άκρως τιμητική 5η θέση (και 10.000 δολάρια), με απολογισμό τέσσερις νίκες και δύο ήττες.
Μετά την πρόκριση από τον όμιλό του, όπου κατέλαβε τη δεύτερη θέση, το ελληνικό δίδυμο σημείωσε σήμερα δύο νίκες στον α΄ και β΄ γύρο των νοκ άουτ αγώνων, επικρατώντας με 2-0 (27-25, 27-25) των Γάλλων Σες/Ρόλαντσον και με το ίδιο σκορ (23-21, 27-25) των Αυστριακών Χούμπερ/Σέιντλ.
Η εξαιρετική πορεία των Ελλήνων αθλητών διακόπηκε στον γ΄ γύρο, δηλαδή έναν αγώνα πριν τους ημιτελικούς, καθώς ηττήθηκαν με 2-0 (21-12, 21-17) από τους Ολλανδούς Μπρούβερ/Μέουβσεν, ολοκληρώνοντας την παρουσία τους στο τουρνουά.
Αναχωρούν για Πουκέ Αρβανίτη και Καραγκούνη
Για το Πουκέ αναχώρησαν οι Βίκυ Αρβανίτη και Πένυ Καραγκούνη, προκειμένου να συμμετάσχουν στο όπεν του παγκοσμίου σιρκουί, που θα ξεκινήσει στην Ταϊλάνδη την προσεχή Τρίτη (29/10) και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 3 Νοεμβρίου, συμμετέχοντας στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης.
Πρόκειται για ακόμη ένα σημαντικό τεστ της Εθνικής ομάδας, στο λυκόφως του φετινού World Tour της FIVB. Στόχος των δύο Ελληνίδων είναι η συγκέντρωση όσο το δυνατόν περισσότερων βαθμών, που θα παίξουν το ρόλο τους κυρίως στην επόμενη αγωνιστική περίοδο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τα υπογκρούπ για ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό σε Europa και Conference League
- Ο Ρόδρι πήρε από τον Ινφαντίνο τα πρώτα δαχτυλίδια για την κατάκτηση του Μουντιάλ (pics)
- Τραγωδία στην Ισπανία μετά το Μουντιάλ: 13χρονος έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών!
- Μαθαίνουν αντιπάλους στην Ευρώπη Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός
- «Μύθος» ο Γιαμάλ στα 19 του: Το ασύλληπτο επίτευγμα του σούπερ σταρ της Ισπανίας (pics)
- «Έσπασε» ο Σκαλόνι μετά τον χαμένο τελικό: «Πονάει η ψυχή μου…» (vid)
- Κουτλουάι: «Δεν κατάλαβα γιατί ο Όσμαν πήγε στον ΠΑΟΚ» (vid)
- Φοβερά λόγια του Φεράν Τόρες: «Το γκολ το έβαλαν 47 εκατομμύρια Ισπανοί όχι εγώ»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-315x220.jpg)



































![Ισπανία: Έκαναν διακοπές σε ξενοδοχείο και έφυγαν χωρίς να πληρώσουν – Η σύλληψη της μητέρας [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Capture-308-315x220.jpg)





































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442