MotoGP – Ιαπωνία 2013: Ματαιώθηκε λόγω καιρού και η δεύτερη περίοδος δοκιμών
Η πυκνή ομίχλη που συνέχισε να σκέπαζε όλο το πρωί την πίστα του Motegi οδήγησε τους διοργανωτές στην ματαίωση των ελεύθερων δοκιμών σε όλες τις κατηγορίες.
Χωρίς αγωνιστική δραστηριότητα ξεκίνησε το τριήμερο για το Grand Prix της Ιαπωνίας. Η πυκνή ομίχλη που κάλυψε την πίστα του Motegi ήταν ο λόγος που ματαιώθηκε και η δεύτερη περίοδος ελεύθερων δοκιμών σε όλες τις κατηγορίες.
Ο κυριότερος λόγος ήταν η αδυναμία του ιατρικού ελικοπτέρου να απογειωθείσε περίπτωση ανάγκης υπό αυτές τις συνθήκες. Με τη μετεωρολογική πρόβλεψη να μη βλέπει βελτίωση τις επόμενες ώρες, οι διοργανωτές αποφάσισαν να παραμείνει κλειστή η πίστα.
auto.in.gr
- Η αναζωογόνηση της Χαλκίδας: Ξεκίνησε η ανάπλαση του πάρκου Ελευθερίας
- Φρεντέρικσεν: «Τα χειρότερα ενδέχεται να είναι ακόμα μπροστά μας», λέει για την Γροιλανδία η πρωθυπουργός
- Δένδιας: Συμμαχία Ελλάδας και Ισραήλ για drones και υποβρύχια – Μήνυμα Κατζ στην Τουρκία για το Αιγαίο
- «Το μόνο που ήθελα ήταν να γίνω ζωγράφος»: Έκθεση φωτίζει τον κόσμο του Ντέιβιντ Λιντς, πέρα από τον κινηματογράφο
- Αναχρονισμού συνέχεια από το περιβάλλον Καρυστιανού: Ο δικηγόρος της θέλει μοναρχία και μοιχεία να τεθούν σε… διαβούλευση
- Ο Τζολάκης και ο Μουζακίτης αποθέωσαν τον Κωστούλα, για το «ψαλιδάκι»
