Διάσημοι αστέρες στη νέα ταινία του Λάνθιμου
Η Λέα Σεϊντού (το κορίτσι με τα μπλε μαλλιά στη Ζωή της Αντέλ), ο Τζέισον Κλαρκ (Ο Υπέροχος Γκάτσμπι) και ο Μπεν Γουίσο (Skyfall) θα πρωταγωνιστήσουν στη νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου, The Lobster. Το καστ της πρώτης αγγλόφωνης ταινίας του Λάνθιμου συμπληρώνουν η Ολίβια Κόλμαν, η Αριάν Λαμπέντ και η Αγγελική Παπούλια.
Η Λέα Σεϊντού (το κορίτσι με τα μπλε μαλλιά στη Ζωή της Αντέλ), ο Τζέισον Κλαρκ (Ο Υπέροχος Γκάτσμπι) και ο Μπεν Γουίσο (Skyfall) θα πρωταγωνιστήσουν στη νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου, The Lobster.
Το καστ συμπληρώνουν η Ολίβια Κόλμαν, η Αριάν Λαμπέντ και η Αγγελική Παπούλια.
Σε ένα δυστοπικό μέλλον, μοναχικοί άνδρες και γυναίκες συναντιούνται σε μυστηριώδες ξενοδοχείο, όπου καλούνται να βρουν σύντροφο μέσα σε 45 ημέρες. Αυτοί που αποτυγχάνουν, μεταμορφώνονται σε ζώα και αφήνονται ελεύθεροι στο δάσος. Ένας άνδρας θα το σκάσει και θα βρει τον έρωτα, ενάντια στους κανόνες της Πόλης.
Πρόκειται για την πρώτη αγγλόφωνη ταινία του Λάνθιμου, ο οποίος έχει γράψει το σενάριο με τον μόνιμο συνεργάτη του, Ευθύμη Φιλίππου.
Η ταινία αναμένεται να ξεκινήσει γυρίσματα τον Μάρτιο.
Αγγελική Στελλάκη
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τράπεζες τρέχουν να μπαλώσουν «χιλιάδες» κενά ασφάλειας που ανακάλυψε το Mythos
- «Έφυγε» στα 47 του ο πρώτος ανοιχτά γκέι παίκτης του NBA, Τζέισον Κόλινς (vids)
- ΠΑΣΟΚ για το νέο Χωροταξικό Τουρισμού: Αντί για στρατηγική ανάπτυξης, φέρνουν οριζόντιους περιορισμούς
- Κουτσούμπας προς απεργούς ΑΔΕΔΥ: Δίκαιες οι διεκδικήσεις για αυξήσεις και προσλήψεις
- NBA: Έγραψε Ιστορία ο Γουεμπανιάμα και οι Σπερς έκαναν το 3-2
- Θεατρικά Βραβεία «Μελίνα Μερκούρη» και «Δημήτρης Χορν»: Ποιοι είναι υποψήφιοι ηθοποιοί





