Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρ.Ρέντφορντ:«Τσίρκο διασημοτήτων» κατάντησε το Φεστιβάλ Σάντανς

Ρ.Ρέντφορντ:«Τσίρκο διασημοτήτων» κατάντησε το Φεστιβάλ Σάντανς

Σκληρή κριτική στον μεγαλοπαραγωγό του Χόλιγουντ Χάρβεϊ Γουάινσταϊν άσκησε ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ, λέγοντας ότι εξαιτίας του το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Σάντανς κατάντησε «τσίρκο διασημοτήτων». «Σιγά σιγά, άρχισαν να έρχονται οι διάσημοι ηθοποιοί. Ακολούθησαν οι παπαράτσι και μετά ήρθε και η μόδα. Μετά τη μόδα, ξαφνικά, είχαμε και την Πάρις Χίλτον να σκάει μύτη στο φεστιβάλ μας» είπε...

Σκληρή κριτική στον μεγαλοπαραγωγό του Χόλιγουντ Χάρβεϊ Γουάινσταϊν άσκησε ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της νέας του ταινίας «Όλα χάθηκαν».

Σύμφωνα με τον αμερικανό ηθοποιό, εξαιτίας του Γουάινσταϊν το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Σάντανς έχει μετατραπεί σε «τσίρκο διασημοτήτων», καθώς έχει πλέον απορροφηθεί από το σύστημα και έχει χάσει την παλιά του αίγλη και την καλλιτεχνική μοναδικότητά του.

«Ο Γουάινσταϊν πάντα ήθελε να είναι ο άρχοντας του Χόλιγουντ. Έχει καθαρά εμπορική νοοτροπία. Δεν τον ενδιέφερε τίποτα άλλο. Το μόνο που ήθελε ήταν να ταυτίσει το φεστιβάλ με τον κόσμο του Χόλιγουντ» είπε, αλλά δεν αρκέστηκε μόνο σε αυτο.

«Σιγά σιγά, άρχισαν να έρχονται οι διάσημοι ηθοποιοί. Ακολούθησαν οι παπαράτσι και μετά ήρθε και η μόδα. Μετά τη μόδα, ξαφνικά, είχαμε και την Πάρις Χίλτον να σκάει μύτη στο φεστιβάλ μας. Ένιωθα ότι μας είχαν καταβροχθίσει» πρόσθεσε χαρακτηριστικά, σύμφωνα με τα Νέα.

Ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ δημιούργησε το Φεστιβάλ Σάντανς το 1978. Σκοπός του ήταν να δημιουργήσει ένα ανεξάρτητο φεστιβάλ ποιοτικού κινηματογράφου, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και το κυνήγι της εμπορικότητας, το οποίο θα στέγαζε τα όνειρα, τη δημιουργικότητα και το προσωπικό όραμα κάθε νέου και ανερχόμενου καλλιτέχνη της Εβδομης Τέχνης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Συγκλονιστικός Μασούρας: «Για το Ριαθόρ στο 90′, για τη Γιουβέντους, για τη Μέταλιστ, για τη Γουλβς»

Κάτι χρωστούσε στον Ολυμπιακό η τύχη και η μπάλα και του το έδωσε εχθές, σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Μασούρας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024