Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
H επιστροφή της Bridget Jones

H επιστροφή της Bridget Jones

Είναι πια 51. Ο Μr. Darcy είναι νεκρός. Συνεχίζει να ανησυχεί για το τσιγάρο, το αλκοόλ και τα περιττά κιλά. Το νέο βιβλιο με τις περιπέτειες της Bridget έχει ήδη προκαλέσει μεγάλο debate.

Λουκία Λυκίδη

Έγινε μεγάλο θέμα στα μίντια. Από την μια, οι φαν της Μπρίτζετ Τζόουνς μετά από αναμονή δεκατεσσάρων χρόνων ανυπομονούσαν να πιάσουν στα χέρια τους το νέο βιβλίο με τις περιπέτειες της, και από την άλλη οι απόψεις διίστανται σχετικά με το πόσο επιτυχημένη ή απογοητευτική ήταν η επιστροφή της. Το πρώτο shocking spoiler του Mad about the Boy ήρθε με την είδηση ότι ο Mr Darcy πέθανε (πέντε χρόνια πριν από εκεί που πιάνει την πλοκή το νέο βιβλίο) αφήνοντας την Bridget χήρα με δύο παιδιά. Και δεν σταματάει εδώ, η 51ενός ετών πια Bridget προσπαθεί να παρηγορηθεί στην αγκαλιά ενός νεαρότερου της άνδρα. Το κοινό ακόμα προσπαθεί να καταλάβει αν το νέο βιβλίο της Helen Fielding -στου οποίου το εξώφυλλο η Bridget φωτογραφίζεται με τα ψηλοτάκουνα της πάνω σε ένα ψηλό σκαμπό ενώ στο πάτωμα διακρίνονται παιδικά παιχνίδια έχει ανταποκριθεί στις προσδοκίες ή προσπάθησε να εξαργυρώσει μια μπαγιατεμένη επιτυχία.
«Η ζωή μου έχει προχωρήσει δήλωσε η Fielding και της Bridget έχει κάνει το ίδιο. Αν το κοινό γελάσει τόσο πολύ όταν το διαβάσει όσο και εγώ όταν το έγραφα τότε όλοι θα είμαστε ευτυχείς». Σε αυτό το βιβλίο η Bridget έχει όλα τα παλιά της άγχη (βλέπε τσιγάρο, αλκοόλ, ραντεβού, δίαιτες) αλλά και μερικά καινούργια όπως μεθυσμένα tweets μετά από μερικά παραπάνω ποτήρια κρασί ή οι ψείρες στα κεφάλια των παιδιών της.
Για την ιστορία η Bridget Jones γεννήθηκε σαν το alter ego της Helen Fielding όταν η εφημερίδα Independent της ζήτησε να αναλάβει μια στήλη στην οποία θα κατέγραφε τις περιπέτειες της, σαν τριαντάρας single. Σκεπτόμενη πως κάτι τέτοιο θα την εξέθετε ιδιαίτερα αποφάσισε να υιοθετήσει μία περσόνα πίσω από την οποία θα κρύβονταν και έτσι θα μοιράζονταν πιο εύκολα τις περιπέτειες της.
Μέχρι σήμερα τα βιβλία της Bridget Jones έχουν πουλήσει πάνω από 15 εκατομμύρια αντίτυπα σε 40 χώρες και μεταφερθεί δύο φορές στον κινηματογράφο. Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί αν υπάρχει ενδιαφέρον για τα δικαιώματα του τρίτου κατά σειρά βιβλίου από το Hollywood και συνεπώς αν η Rene Zellweger πρέπει να ξεκινήσει εντατική ειδική τροφή με κέικ και σοκολάτες.

woman.in.gr

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024