Για «βαθιά προσπάθεια αυτοκάθαρσης» στην ΕΛ.ΑΣ. μίλησε ο Ν.Δένδιας
«Κάνετε κάτι το οποίο δεν είναι σύνηθες στον ελληνικό δημόσιο τομέα. Έχετε ξεκινήσει μία βαθιά προσπάθεια αυτοκάθαρσης μέσα από τα δικά σας θεσμικά όργανα, ώστε να αποβληθούν του Σώματος οι ελάχιστοι παραβατικοί επίορκοι, οι οποίοι υπό την προκάλυψη του νεοναζιστικού φαινομένου σπιλώνουν την εικόνα και το κύρος της Ελληνικής Αστυνομίας», δήλωσε απευθυνόμενος σε αστυνομικούς ο Ν.Δένδιας με αφορμή την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.
«Κάνετε κάτι το οποίο δεν είναι σύνηθες στον ελληνικό δημόσιο τομέα. Έχετε ξεκινήσει μία βαθιά προσπάθεια αυτοκάθαρσης μέσα από τα δικά σας θεσμικά όργανα, ώστε να αποβληθούν του Σώματος οι ελάχιστοι παραβατικοί επίορκοι, οι οποίοι υπό την προκάλυψη του νεοναζιστικού φαινομένου σπιλώνουν την εικόνα και το κύρος της Ελληνικής Αστυνομίας», δήλωσε απευθυνόμενος σε αστυνομικούς ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας με αφορμή την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.
Ο κ. Δένδιας, αναφέρθηκε εμμέσως και στην υπόθεση του μικρού κοριτσιού που βρέθηκε στα Φάρσαλα, λέγοντας: «Διαλύσατε σε μεγάλο βαθμό τα γκέτο της ανομίας που ανθούσαν στη χώρα. Είτε αυτά ανθούσαν μέσα στις ποικιλώνυμες «βίλες» είτε αυτά επέτρεπαν σε μικρά παιδάκια να έχουν αρπαγεί και να βρίσκονται μακριά από τους φυσικούς τους γονείς.»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Με δύο χειροβομβίδες απειλούσε να επιτεθεί στη ΓΑΔΑ ο 48χρονος από το Σουδάν – Πώς εξουδετερώθηκε
- Αλέξης Τσίπρας: Όλο και πιο κοντά στο επόμενο βήμα – Το κάλεσμα σε δράση στους προοδευτικούς πολίτες
- Γιατί το Ρολόι της Αποκάλυψης έχει ξεπεράσει τη χρησιμότητά του;
- Είναι ζωντανός, μένει στο Ισραήλ, αντικαταστάθηκε από σωσία: Τι συμβαίνει τελικά με τους Έπσταϊν και Μάξγουελ;
- Η Βραζιλία του 1970 κορυφαία ομάδα όλων των εποχών και ποιες συμπληρώνουν την 3άδα – Οι 50 κορυφαίες
- Ο Φωτιάς, ο τελικός Κυπέλλου και ο πονοκέφαλος για τα πλέι οφ της Super League

