Συλλαλητήριο μνήμης στο Κερατσίνι για τον Παύλο Φύσσα
Με σύνθημα «Ο Παύλος ζει στους αγώνες για καλύτερη ζωή» διοργανώνεται απόψε (18:00) στο Κερατσίνι συλλαλητήριο στη μνήμη του Π.Φύσσα, ο οποίος δολοφονήθηκε πριν από ένα μήνα. Το «παρών» αναμένεται να δώσουν ανένταχτοι πολίτες, εργατικά σωματεία και συνδικάτα, σύλλογοι εργαζομένων, μαθητικές κοινότητες και φοιτητικοί σύλλογοι.
Με σύνθημα «Ο Παύλος ζει στους αγώνες για καλύτερη ζωή» διοργανώνεται απόψε (18:00) στο Κερατσίνι συλλαλητήριο στη μνήμη του Π.Φύσσα, ο οποίος δολοφονήθηκε πριν από ένα μήνα.
Το «παρών» αναμένεται να δώσουν ανένταχτοι πολίτες, εργατικά σωματεία και συνδικάτα, σύλλογοι εργαζομένων, μαθητικές κοινότητες και φοιτητικοί σύλλογοι.
Υπενθυμίζεται ότι το δημοτικό συμβούλιο Κερατσινίου-Δραπετσώνας αποφάσισε την ανέγερση μνημείου στο σημείο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα.
Παράλληλα, θα δοθεί το όνομά του στην οδό Π.Τσαλδράση, όπου σημειώθηκε η μοιραία συμπλοκή είτε σε πλατεία κοντά στην οικία του.
Το όνομα του αδικοχαμένου καλλιτέχνη θα δοθεί και στο Πολύκεντρο Πρόνοιας-Μέριμνας του δήμου.
Η τελική απόφαση θα προκύψει μετά από συνεννόηση με την οικογένεια του εκλιπόντος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Φέτα: Φόβοι για έλλειψη λόγω ευλογιάς προβάτων – Τι «είδε» το BBC
- Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΟΦΗ για την 7η συνεχόμενη νίκη στη Super League
- Αρκάς: Η καλημέρα του Σαββάτου με ευχές για τον Άγιο Νικόλαο που γιορτάζει σήμερα
- Φυστίκια: Το σνακ που κάνει καλό στη μνήμη
- Εορταστικό ωράριο: Πρεμιέρα κάνει την Πέμπτη – Τι πρέπει να γνωρίζετε
- Μιλγουόκι Μπακς – Φιλαδέλφεια Σίξερς 101-116: Νέα εντός έδρας ήττα από τα «Ελάφια»