«Τρέχει» η προθεσμία για την απογραφή των διοικητικών των ΑΕΙ
Ξεκινά την Τετάρτη και λήγει την ερχόμενη Δευτέρα η προθεσμία που έχουν οι διοικητικοί των Πανεπιστημίων προκειμένου να απογραφούν με την απειλή της αυτοδίκαιης αργίας, αν δεν το πράξουν. Πάντως, οι διοικητικοί έχουν δηλώσει ότι όσο διαρκεί η απεργία τους (ήδη στην 5η εβδομάδα) δεν πρόκειται να απογραφούν.
Ξεκινά την Τετάρτη και λήγει την ερχόμενη Δευτέρα η προθεσμία που έχουν οι διοικητικοί των Πανεπιστημίων προκειμένου να απογραφούν με την απειλή της αυτοδίκαιης αργίας, αν δεν το πράξουν.
Πάντως, οι διοικητικοί έχουν δηλώσει ότι όσο διαρκεί η απεργία τους (ήδη στην 5η εβδομάδα) δεν πρόκειται να απογραφούν.
Το υπουργείο Παιδείας έχει δημιουργήσει ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα στην οποία οι υπάλληλοι καλούνται να συμπληρώσουν τα τυπικά προσόντα τους για να μοριοδοτηθούν, ώστε στη συνέχεια να προκύψει η λίστα των 1.349 υπαλλήλων που θα βγουν στη διαθεσιμότητα.
Οι υπάλληλοι, αφού απογραφούν, θα πρέπει να καταθέσουν τα δικαιολογητικά στη Διεύθυνση Προσωπικού Ανώτατης Εκπαίδευσης του υπουργείου Παιδείας στο Μαρούσι.
Από τα ΑΕΙ που έχουν μπει στο καθεστώς της διαθεσιμότητας, στοιχεία έχουν στείλει το Οικονομικό της Αθήνας και το Πανεπιστήμιο Κρήτης.
Τα στοιχεία που έστειλαν τα Πανεπιστήμια Θεσσαλίας και Ιωαννίνων αμφισβητούνται από τους διοικητικούς υπαλλήλους.
Λίστες δεν έχουν στείλει τα Πανεπιστήμιο Αθηνών, το ΑΠΘ, το ΕΜΠ και της Πάτρας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Άστον Βίλα – Έβερτον 0-1: Ήττα σοκ για τους «Χωριάτες»
- Η γενιά των 20άρηδων που χτίζει εταιρείες δισεκατομμυρίων στo AI
- Μίλων – Ολυμπιακός 0-3 σετ: Άνετα οι ερυθρόλευκες στη Νέα Σμύρνη
- Παίζει τα… ρέστα του ο Φρανκ – «Τελικός» για τον Δανό, το παιχνίδι με τη Ντόρτμουντ
- Αποκαλυπτικές εικόνες για τα νοσοκομεία της χώρας – Ράντζα σε «Αττικόν» και «Λαϊκό»
- Δύο χρόνια προετοίμαζε την εξαφάνισή της η 16χρονη Λόρα – Στο εξωτερικό ερευνούν οι αρχές
