Γ.Μπουτάρης: Εμείς κάναμε τη δική μας «Ελιά» στο δήμο Θεσσαλονίκης
Υπέρ της πρωτοβουλίας των «58» για την κεντροαριστερά τάσσεται ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης. Αλλωστε, όπως τονίζει, στο δήμο Θεσσαλονίκης έχει ήδη γίνει πράξη ένα σχήμα τύπου «Ελιάς», καθώς η «Πρωτοβουλία» είναι μια δημοτική παράταξη με άτομα από διαφορετικές προελεύσεις, που κέρδισε το δήμο και φιλοδοξεί να συνεχίσει για μια νέα θητεία.
Υπέρ της πρωτοβουλίας των «58» για την κεντροαριστερά τάσσεται ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, σημειώνοντας ότι, αν και ο ίδιος δεν γνωρίζει πως προέκυψε και διαμορφώθηκε αυτό το κείμενο, πρόκειται για μια σοβαρή προσπάθεια.
Όπως τονίζει στην εφημερίδα Έθνος, στο δήμο Θεσσαλονίκης έχει ήδη γίνει πράξη ένα σχήμα τύπου «Ελιάς», καθώς η «Πρωτοβουλία» είναι μια δημοτική παράταξη με άτομα από διαφορετικές προελεύσεις, που κέρδισε το δήμο και φιλοδοξεί να συνεχίσει για μια νέα θητεία.
Ο κ. Μπουτάρης θεωρεί ότι κάτι αντίστοιχο μπορεί να συμβεί και σε εθνικό πεδίο για την ανασυγκρότηση της κεντροαριστεράς.
Δεν παραλείπει να υπογραμμίσει, πάντως, ότι στη σημερινή κρίσιμη κατάσταση σε ένα κεντροαριστερό σχήμα θα πρέπει να τιθασευτούν οι εγωισμοί και οι προσωπικές φιλοδοξίες, καθώς οι συμβιβασμοί είναι αναγκαίοι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΣΥΡΙΖΑ σε Μητσοτάκη: Καμία εμπιστοσύνη και καμία συναίνεση με την κυβέρνηση των σκανδάλων
- Ρωσία: Το υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε ότι κατέλαβε δύο οικισμούς στα ανατολικά της Ουκρανίας
- Ελεύθεροι οι συλληφθέντες για τα 600 πλαστά διαβατήρια – Είχαν συλληφθεί για εγκληματική οργάνωση
- «Melania»: Εκατομμύρια στο τραπέζι, αμφίβολο box office εν όψει του Super Bowl
- Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας 102-87: Άνετο μεσημέρι με νέα 100άρα στο ΣΕΦ
- Σεισμός 5,5 Ρίχτερ έπληξε την Κούβα

