Γ.Μπουτάρης: Εμείς κάναμε τη δική μας «Ελιά» στο δήμο Θεσσαλονίκης
Υπέρ της πρωτοβουλίας των «58» για την κεντροαριστερά τάσσεται ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης. Αλλωστε, όπως τονίζει, στο δήμο Θεσσαλονίκης έχει ήδη γίνει πράξη ένα σχήμα τύπου «Ελιάς», καθώς η «Πρωτοβουλία» είναι μια δημοτική παράταξη με άτομα από διαφορετικές προελεύσεις, που κέρδισε το δήμο και φιλοδοξεί να συνεχίσει για μια νέα θητεία.
Υπέρ της πρωτοβουλίας των «58» για την κεντροαριστερά τάσσεται ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, σημειώνοντας ότι, αν και ο ίδιος δεν γνωρίζει πως προέκυψε και διαμορφώθηκε αυτό το κείμενο, πρόκειται για μια σοβαρή προσπάθεια.
Όπως τονίζει στην εφημερίδα Έθνος, στο δήμο Θεσσαλονίκης έχει ήδη γίνει πράξη ένα σχήμα τύπου «Ελιάς», καθώς η «Πρωτοβουλία» είναι μια δημοτική παράταξη με άτομα από διαφορετικές προελεύσεις, που κέρδισε το δήμο και φιλοδοξεί να συνεχίσει για μια νέα θητεία.
Ο κ. Μπουτάρης θεωρεί ότι κάτι αντίστοιχο μπορεί να συμβεί και σε εθνικό πεδίο για την ανασυγκρότηση της κεντροαριστεράς.
Δεν παραλείπει να υπογραμμίσει, πάντως, ότι στη σημερινή κρίσιμη κατάσταση σε ένα κεντροαριστερό σχήμα θα πρέπει να τιθασευτούν οι εγωισμοί και οι προσωπικές φιλοδοξίες, καθώς οι συμβιβασμοί είναι αναγκαίοι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Βραζιλία πρόσεχε τον Ελ Κααμπί» – Το yahoo sports προειδοποιεί την Σελεσάο ενόψει Μουντιάλ
- Η Camilla Araújo αποχωρεί από το OnlyFans μετά από πέντε χρόνια και κέρδη 20 εκατομμυρίων δολαρίων
- Τεχεράνη: Διαδηλώσεις έξω από κλειστά καταστήματα, λόγω ισοτιμίας και ακρίβειας
- Ο πλανήτης που θα έπρεπε να μην υπάρχει – Ένα μυστήριο και μια αποστολή που μπορεί να δώσει απαντήσεις
- ΑΕΚ Πέρασε τα ιατρικά ο Μάρτιν Γκεοργκίεφ – Πότε ανακοινώνεται
- Αναχαιτίσεις UFO στον ουρανό της Ουάσινγκτον – Το μεγάλο μυστήριο που παραμένει άλυτο για πάνω από 70 χρόνια
