Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Nicolas Ghesquiere αντικαθιστά τον Marc Jacobs;

Ο Nicolas Ghesquiere αντικαθιστά τον Marc Jacobs;

Ο Nicolas Ghesquiere φαίνεται πως είναι ο πλέον επικρατέστερος αντικαταστάτης του Marc Jacobs , ως καλλιτεχνικός διευθυντής του fashion house , Louis Vuitton.

Φρόσω Παπαναστασίου/imaxtree

Οι φήμες για τον Ghesquière, του οποίου η θητεία ως creative director στον οίκo Balenciaga έληξε ύστερα από 15 χρόνια, τον περασμένο Νοέμβριο, έχουν οργιάσει την τελευταία εβδομάδα τόσο στα fashion blogs όσο και στο διεθνή τύπο, αποτελώντας αναμενόμενο συνεπακόλουθο της ξαφνικής παραίτησης του Jacobs από τη θέση του στο γαλλικό κολοσσό Louis Vuitton. Ωστόσο, εκπρόσωπος του οίκου αρνήθηκε την οποιαδήποτε φήμη, αναφέροντας πως «τίποτα δεν έχει αποφασιστεί ακόμα «, ενώ ο πρόεδρος της LVMH, Bernard Arnault δήλωσε πως «καμία απόφαση δε θα παρθεί προς το παρόν».

Ο Ghesquière, γνωστός και για την τάση του να συνδυάζει παντελόνια και φούστες σε στενές και ψηλόμεσες γραμμές με ογκώδη jackets και φούτερ, έχει αποδείξει το ταλέντο του στο χώρο της μόδας, όντας αποδέκτης αξιοσημείωτων βραβείων και αναφορών, όπως και η πρόσφατη ανάδειξή του από την αμερικάνικη Vogue ως «η φιγούρα με τη μεγαλύτερη ζήτηση και επιρροή». Επομένως, αν οι προαναφερόμενες φήμες αποδειχτούν αληθείς, προβλέπονται ριζικές ανανεώσεις για τον οίκο Louis Vuitton με την άφιξη του δημιουργικού πνεύματος του γάλλου σχεδιαστή Nicolas Ghesquière.

woman.in.gr

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024