Για νέες κινητοποιήσεις αποφασίζουν το Σάββατο οι καθηγητές
Για τη μορφή των επόμενων κινητοποιήσεών τους θα συνεδριάσουν το Σάββατο οι πρόεδροι των τοπικών ΕΛΜΕ των καθηγητών στα δημόσια σχολεία. Η ΟΛΜΕ ζητά για ακόμη μία φορά να καταργηθεί ο νόμος για τη διαθεσιμότητα, «να επιστρέψουν όλοι οι εκπαιδευτικοί στα σχολεία τους και να επαναλειτουργήσουν όλες οι ειδικότητες και οι τομείς στα Επαγγελματικά Λύκεια και τις Επαγγελματικές Σχολές».
Για τη μορφή των επόμενων κινητοποιήσεών τους θα συνεδριάσουν το Σάββατο οι πρόεδροι των τοπικών ΕΛΜΕ των καθηγητών στα δημόσια σχολεία.
Όπως ανακοίνωσε το ΔΣ της ΟΛΜΕ στη συνεδρίαση θα συζητηθεί ο απολογισμός δράσης των αγωνιστικών κινητοποιήσεων της προηγούμενης περιόδου, καθώς και η «προοπτική συνέχισης των κινητοποιήσεων» του κλάδου.
Η Ομοσπονδία ζητά για μία ακόμη φορά να καταργηθεί ο νόμος για τη διαθεσιμότητα, «να επιστρέψουν όλοι οι εκπαιδευτικοί στα σχολεία τους και παράλληλα να επαναλειτουργήσουν όλες οι ειδικότητες και οι τομείς στα Επαγγελματικά Λύκεια και τις Επαγγελματικές Σχολές».
Παράλληλα εκφράζει τη συμπαράστασή της στην 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση που έχει προκηρύξει για αύριο, Τρίτη, η Ομοσπονδία των ιδιωτικών εκπαιδευτικών (ΟΙΕΛΕ).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- LIVE: Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός
- Ιωάννινα: Σοκάρει ο 16χρονος που δέχθηκε άγρια επίθεση από ομάδα ανηλίκων
- Η κρίσιμη εβδομάδα των κεντρικών τραπεζών
- Παναθηναϊκός: Η αρχική 11άδα κόντρα στον Παναιτωλικό
- Super League: Η βαθμολογία μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ (pic)
- Κουβέιτ: Ιταλική βάση που χρησιμοποιείται από τις ΗΠΑ επλήγη από drone – Έχει δοθεί εντολή μερικής εκκένωσης
