Στην κοινοπραξία Σαββίδη-Aldemar το «Μακεδονία Παλάς»
Στην κοινοπραξία LLC Atlantis Pac (Ιβάν Σαββίδης) και Aldemar (Ν.Αγγελόπουλος) περνά για τα επόμενα 40 χρόνια το ιστορικό ξενοδοχείο Μακεδονία Παλάς της Θεσσαλονίκης.
Στην κοινοπραξία LLC Atlantis Pac (Ιβάν Σαββίδης) και Aldemar (Ν.Αγγελόπουλος) περνά για τα επόμενα 40 χρόνια το ιστορικό ξενοδοχείο Μακεδονία Παλάς της Θεσσαλονίκης.
Όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, στην ιδιοκτησία του οποίου ανήκει το ξενοδοχείο, μετά την αποσφράγιση των οικονομικών προσφορών, πλειοδότης αναδείχτηκε η εταιρεία LLC Atlantis Pak, η οποία προσέφερε ετήσιο μίσθωμα ύψους 1.722.000 εκατ. ευρώ, το οποίο προσαυξάνεται με τα προβλεπόμενα ποσοστά συμμετοχής του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ στον κύκλο εργασιών του ξενοδοχείου.
Η σύμβαση έχει διάρκεια εκμίσθωσης του ξενοδοχείου 30 χρόνια και προβλέπει δικαίωμα παράτασης κατά δέκα έτη, ύστερα από συμφωνία των δύο πλευρών, καθώς και αναβάθμιση του ακινήτου.
Το ποσοστό επί του τζίρου, το οποίο θα καταβάλλεται μαζί με το μίσθωμα ορίζεται στο 12% για κύκλο εργασιών από 7 έως 11 εκατ. ευρώ, 10% για κύκλο εργασιών από 11.000.001 εκατ. ευρώ έως 15 εκατ. ευρώ και 8% για κύκλο εργασιών μεγαλύτερο από 15.000.001 εκατ. ευρώ.
Κατά την υπογραφή της σύμβασης εκμίσθωσης στο ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ο μισθωτής θα πρέπει να καταθέσει εγγυητική επιστολή καλής εκτέλεσης των όρων της σύμβασης και εγγυητική επιστολή υλοποίησης του επενδυτικού προγράμματος διάρκειας 30 μηνών και ύψους 1,5 εκατ. ευρώ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Προμηθέας Πάτρας – Κολοσσός 76-98: Τεράστιο «διπλό» για την παραμονή τους οι νησιώτες
- Συνεχίζονται οι αυτοψίες σε Θεσπρωτία και Ιωάννινα μετά τον σεισμό της 8ης Μαρτίου – Στο «κόκκινο» 74 κατοικίες
- Ιταλία: Δύο νεκροί και πέντε τραυματίες από χιονοστιβάδα
- «Η φήμη είναι ακόρεστο τέρας» – Ο Ντέιβ Γκρολ για τους Foo Fighters, την απιστία και το εξώγαμο παιδί
- Αστυνομική επιχείρηση σε οικισμό στη Νέα Πέραμο – Πέντε συλλήψεις
- Βέροια: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 7χρονος που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ – Στο «Ιπποκράτειο» μετά από εγχείρηση στο κεφάλι
