Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παράταση ζωής για το θέατρο Βικτώρια

Παράταση ζωής για το θέατρο Βικτώρια

Η πρόσφατη ανακοίνωση για το οριστικό κλείσιμο του θεάτρου Βικτώρια είχε ως αποτέλεσμα να κινητοποιηθεί ο θεατρικός χώρος, με αποτέλεσμα να βρεθεί μία παραγωγή που θα βοηθήσει το θέατρο που ίδρυσε ο Γιώργος Θεοδοσιάδης να αποφύγει, τουλάχιστον προσωρινά, το λουκέτο. Έτσι, δόθηκε στο θέατρο μια μία τρίμηνη παράταση ζωής.

Η πρόσφατη ανακοίνωση για το οριστικό κλείσιμο του θεάτρου Βικτώρια είχε ως αποτέλεσμα να κινητοποιηθεί ο θεατρικός χώρος, με αποτέλεσμα να βρεθεί μία παραγωγή που θα βοηθήσει το θέατρο που ίδρυσε ο Γιώργος Θεοδοσιάδης να αποφύγει, τουλάχιστον προσωρινά, το λουκέτο.

Έτσι, δόθηκε στο θέατρο μια μία τρίμηνη παράταση ζωής.

Με πρωτοβουλία του ηθοποιού Σπύρου Πούλη, μαθητή του αείμνηστου Γ.Θεοδοσιάδη, οι παραγωγοί της παράστασης Ο Φίλος μου ο Λευτεράκης αποφάσισαν, πριν την προγραμματισμένη περιοδεία τους σε Θεσσαλονίκη και Αυστραλία, να κάνουν μια τρίμηνη στάση στην Κεντρική Σκηνή του θεάτρου Βικτώρια.

«Η κίνηση αυτή είναι απ’ αυτές που τιμούν τον χώρο μας και χαρακτηρίζουν το ήθος του πολιτισμού που θα έπρεπε να θεωρούμε αυτονόητο ενώ δεν είναι» αναφέρει ο καλλιτεχνικός διευθυντής του θεάτρου, Δημήτρης Κομνηνός.

«Ελπίζω αυτή η τρίμηνη παράταση ζωής που τόσο γενναιόδωρα προσφέρθηκε στο θέατρο Βικτώρια, να δώσει και την ανάσα που χρειάζεται για να κάνει μια καινούρια αρχή. Πράγμα που, μέχρι σήμερα και πριν τη συνεργασία αυτή, ήταν αδύνατο» τονίζει.

«Ο Φίλος μου ο Λευτεράκης» σε διασκευή και σκηνοθεσία των Ρέππα- Παπαθανασίου, θα ξεκινήσει στις 31 Οκτωβρίου μετά την ολοκλήρωση της παράστασης «Γελώντας άγρια».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024