Ποδοπατήθηκαν μέχρι θανάτου δεκάδες προσκυνητές στην Ινδία
Στο θάνατο δεκάδων προσκυνητών οδήγησε ποδοπάτημα κοντά σε ναό στο Ρατανγκάρ της κεντρικής Ινδίας, όταν πλήθος υπέκυψε στον πανικό καθώς περνούσε γέφυρα. Σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές, ο αριθμός των νεκρών φτάνει τους 89 και οι τραυματίες ξεπερνούν τους 100.
Στο θάνατο δεκάδων προσκυνητών οδήγησε ποδοπάτημα κοντά σε ναό στο Ρατανγκάρ της κεντρικής Ινδίας, όταν πλήθος υπέκυψε στον πανικό καθώς περνούσε γέφυρα.
Σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές, ο αριθμός των νεκρών φτάνει τους 89 και οι τραυματίες ξεπερνούν τους 100.
Το περιστατικό σημειώθηκε ενώ το πλήθος περνούσε γέφυρα πάνω στον ποταμό Ινδό. Τα περισσότερα θύματα υπέκυψαν σε τραύματα από το ποδοπάτημα, ενώ κάποιοι πνίγηκαν πέφτοντας στο ποτάμι.
Το τι έσπειρε τον πανικό είναι ασαφές: Σύμφωνα με ινδικά ΜΜΕ, το χάος πυροδότησε η διάδοση αναφοράς ότι η γέφυρα επρόκειτο να καταρρεύσει, ενώ η κατάσταση επιδεινώθηκε όταν οι αστυνομικές δυνάμεις χρησιμοποίησαν γκλομπ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πάσχα και πυροτεχνήματα: Όταν ο εορτασμός μετατρέπεται σε φόβο για τους σκύλους
- «Η Νάκμπα επαναλαμβάνεται»: Η εμμονή του Ισραήλ με τον ποταμό Λιτάνι του Λιβάνου
- Οι Βούλγαροι διαμαρτύρονται: Ακριβότερο το Πάσχα στα Βαλκάνια
- Μαρία Μαγδαληνή – Η δισδιάστατη φιγούρα της γυναίκας απέναντι στον άδειο τάφο
- Ο Αρμπελόα πιστεύει ακόμη στη Ρεάλ Μαδρίτης: «Δεν έχουμε χάσει το πρωτάθλημα»
- Στο Ισραήλ η ελληνική αποστολή για τη μεταφορά του Αγίου Φωτός – Τι ώρα αναμένεται στο Ελευθέριος Βενιζέλος

