Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Με «τριάρα» στην επόμενη φάση του Κυπέλλου η ΑΕΚ

Με «τριάρα» στην επόμενη φάση του Κυπέλλου η ΑΕΚ

Με το εμφατικό 3-0, η ΑΕΚ ξεπέρασε το εμπόδιο του Ηλυσιακού και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου της Γ' Εθνικής. Για τους «κιτρινόμαυρους» πέτυχαν τα γκολ οι: Γεωργέας (55'), Μπρέσεβιτς (60') και Πόποβιτς (76').

Με το εμφατικό 3-0, η ΑΕΚ ξεπέρασε το εμπόδιο του Ηλυσιακού και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου της Γ’ Εθνικής. Για τους «κιτρινόμαυρους» πέτυχαν τα γκολ οι: Γεωργέας (55′), Μπρέσεβιτς (60′) και Πόποβιτς (76′).

Η «Ένωση» ήθελε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις μετά την απογοητευτική εμφάνιση της στο ματς με τον ΑΟ Περιστερίου και ξεκίνησε δυναμικά το παιχνίδι, θέλοντας να προσφέρει γκολ και θέαμα 3.000 οπαδούς της που βρέθηκαν στο γήπεδο. Όμως η αστοχία του Μπρέσεβιτς και του Γροντή δεν έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα για την ΑΕΚ στο πρώτο μέρος.

Τα κάστανα από την φωτιά, έβγαλε τελικά ο Γεωργέας, καθώς στο 55ο λεπτό, μετά από μπαλιά του Πόποβιτς άνοιξε το σκορ με πλασέ (1-0). Το γκολ έδιωξε το άγχος από τα πόδια των παικτών του Τραϊανού Δέλλα και στο 60΄ ήρθε το 2-0, ύστερα από σέντρα του Κορδέρο και προβολή του Μπρέσεβιτς.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 76′ ο Πόποβιτς, ο οποίος πρόλαβε την έξοδο του γκολκίπερ του Ηλυσιακού, Νικολάου, και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (3-0).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Υπόθεση Καρλίτο: Συγγνώμη Πεπ, αλλά ο Αντσελότι… (vids, pics)

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα είναι πιθανότατα ο κορυφαίος προπονητής στον κόσμο, όμως ο Κάρλο Αντσελότι είναι ο «βασιλιάς» του Champions League...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024