Στην Κύπρο μεταβαίνει την Τρίτη ο Χέρμαν βαν Ρομπάι
Επίσκεψη στην Κύπρο θα πραγματοποιήσει την Τρίτη ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Χέρμαν βαν Ρομπάι, ο οποίος θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη. Στο επίκεντρο των συζητήσεων θα βρεθούν οικονομικά θέματα, το Κυπριακό, ενώ οι δύο άνδρες θα ανταλλάξουν απόψεις εν όψει της προετοιμασίας των εργασιών του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις 24-25 Οκτωβρίου στις Βρυξέλλες.
Επίσκεψη στην Κύπρο θα πραγματοποιήσει την Τρίτη ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Χέρμαν βαν Ρομπάι, ο οποίος θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη.
Όπως αναφέρει ο Φιλελεύθερος, σύμφωνα με κοινοτικές πηγές, στη συνάντηση του Ρομπάι με τον πρόεδρο Αναστασιάδη θα κυριαρχήσουν τα οικονομικά θέματα, θα γίνει μια ανασκόπηση του Κυπριακού, ενώ θα ανταλλάξουν και απόψεις εν όψει της προετοιμασίας των εργασιών του προσεχούς Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις 24 και 25 Οκτωβρίου στις Βρυξέλλες.
Ο Χέρμαν βαν Ρομπάι είναι ο πρώτος ανώτατος κοινοτικός αξιωματούχος που επισκέπτεται την Κύπρο μετά την απόφαση του Εurogroup τον περασμένο Μάρτιο για τη στήριξη της χώρας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Καμπότζη: Τουλάχιστον 6 άμαχοι νεκροί σε εχθροπραξίες στα σύνορα με την Ταϊλάνδη
- Ονδούρα: Ξανάρχισε η καταμέτρηση των ψήφων εν μέσω καταγγελιών για απάτη
- Ο Τραμπ απειλεί με επιπλέον δασμούς το Μεξικό εάν δεν φτάσει «αμέσως» περισσότερο νερό στο Τέξας
- Ιαπωνία: Τουλάχιστον 30 τραυματίες, τσουνάμι και ζημιές από τα 7,6 Ρίχτερ
- Βολιβία: 2 διαδηλωτές έχασαν τη ζωή τους από σφαίρες
- Ο Μαμντάνι μετακομίζει από το ταπεινό δυάρι στην πολυτελή δημαρχιακή έπαυλη των 1.000 τ.μ.