Αντίθετοι οι φαρμακοποιοί στην αύξηση του 1 ευρώ ανά συνταγή
Ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος δηλώνει την πλήρη αντίθεση του στη προετοιμαζόμενη διαδικασία επιβάρυνσης των ασφαλισμένων κατά ένα (1) ευρώ ανά συνταγή, που κατά τον σχεδιασμό θα εισπράττεται από το φαρμακείο και θα αποδίδεται στον ΕΟΠΥΥ .
Ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος δηλώνει την πλήρη αντίθεση του στη προετοιμαζόμενη διαδικασία επιβάρυνσης των ασφαλισμένων κατά ένα (1) ευρώ ανά συνταγή, που κατά τον σχεδιασμό θα εισπράττεται από το φαρμακείο και θα αποδίδεται στον ΕΟΠΥΥ .
Με ανακοίνωσή τους οι φαρμακοποιοί τονίζουν ότι «το φαρμακείο δεν είναι μηχανισμός είσπραξης και απόδοσης δημοσίων εσόδων και σε κάθε περίπτωση το θέμα πρέπει να συζητηθεί έγκαιρα με τον υπουργό Υγείας, διότι εκτός από τη κοινωνική πλευρά δημιουργούνται και σοβαρά ζητήματα φορολογικής φύσεως».
health.in.gr
- Τροχαία – Γιατί πρέπει να είμαστε διπλά προσεκτικοί το καλοκαίρι
- «Ο Έμπολα μπορεί να νικηθεί»: Η Ουγκάντα ανακοίνωσε την ίαση του τελευταίου μολυσμένου ασθενή
- Εξαιρετικός ο Πουλακίδας στο Λας Βέγκας υπό το βλέμμα του Μπαρτζώκα (vid)
- Επισήμως κυβέρνηση υποδίκων και για τον ΟΠΕΚΕΠΕ η Νέα Δημοκρατία
- Ακρίβεια: Προς νέα άνοδο ο πληθωρισμός τροφίμων – Οι ακραίοι καύσωνες «πιέζουν» περισσότερο από τον πόλεμο
- Είναι η Μάσα και ο Αρκούδος πράκτορας του Πούτιν; – Σάλος στη Βρετανία για την «πλύση εγκεφάλου στα παιδιά»
- Πτήσεις: Η μεσαία θέση στα αεροπλάνα παύει να είναι ενοχλητική – Τι λανσάρουν αεροπορικές εταιρείες
- Σταύρος Φλώρος: Επέστρεψε στην Ελλάδα – Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/presley-roozenburg-qXIn8tF6VTI-unsplash-1-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442