Στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι μέχρι το τέλος του ωραρίου προγραμματίζει για την Πέμπτη ο Ενιαίος Σύλλογος Υπαλλήλων του υπουργείου Πολιτισμού, αντιδρώντας στο καθεστώς της διαθεσιμότητας. Οι υπάλληλοι του υπουργείου θα πραγματοποιήσουν και συγκέντρωση την ίδια μέρα στην είσοδο του αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης. «Από το υπουργείο Πολιτισμού δεν περισσεύει κανείς» τόνισαν σε συνέντευξη Τύπου.

Στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι μέχρι το τέλος του ωραρίου προγραμματίζει για την Πέμπτη ο Ενιαίος Σύλλογος Υπαλλήλων του υπουργείου Πολιτισμού, αντιδρώντας στο καθεστώς της διαθεσιμότητας.

Οι υπάλληλοι του υπουργείου Πολιτισμού θα πραγματοποιήσουν και συγκέντρωση την ίδια μέρα στην είσοδο του αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης.

«Σήμερα είναι 200 αυτοί που οδηγούνται στην έξοδο μέσα από τη διαδικασία της διαθεσιμότητας, αύριο πολλοί περισσότεροι μέσω της κατάργησης οργανικών θέσεων ή με το νέο κύμα διαθεσιμότητας ή αλλιώς. Όποιον τρόπο και να βρουν από το υπουργείο Πολιτισμού δεν περισσεύει κανείς» τόνισαν τα μέλη του ΔΣ του Ενιαίου Συλλόγου Υπαλλήλων Υπουργείου Πολιτισμού Αττικής-Στερεάς και Νήσων σε συνέντευξη Τύπου που έδωσαν στα γραφεία του σωματείου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr