Ελεύθεροι τρεις κατηγορούμενοι στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής
Τρεις από τους κατηγορούμενους στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής αφέθηκαν ελεύθεροι το Σάββατο. Πρόκειται για τον απόστρατο και για την σύζυγο του Γ.Ρουπακιά, καθ'ομολογία δολοφόνου του Π.Φύσσα, στους οποίους επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, όπως και για την πεθερά του Γ.Ρουπακιά, που αφέθηκε ελεύθερη χωρίς κανέναν όρο. Τη Δευτέρα αναμένεται η απολογία του «πυρηνάρχη» του Περάματος.
Τρεις από τους κατηγορούμενους στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής αφέθηκαν ελεύθεροι το Σάββατο μετά την απολογία τους στον ανακριτή.
Πρόκειται για τον απόστρατο που είχε παραδοθεί την Παρασκευή και για την σύζυγο του Γ.Ρουπακιά, καθ’ομολογία δολοφόνου του Π.Φύσσα, στους οποίους επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, όπως και για την πεθερά του Γ.Ρουπακιά, που αφέθηκε ελεύθερη χωρίς κανέναν όρο.
Τη Δευτέρα αναμένεται η απολογία του «πυρηνάρχη» του Περάματος, καθώς ο ίδιος ζήτησε και πήρε τέτοια προθεσμία από τον ανακριτή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Θεσσαλονίκη: Κλήσεις σε 1.750 οδηγούς για παράνομο παρκάρισμα μπροστά σε κάδους – Πόσο είναι το πρόστιμο
- Μια αμήχανη κυβέρνηση παρακολουθεί την οικονομική κρίση να έρχεται χωρίς να κάνει τίποτα γι’ αυτό
- Σέρρες: Θρίλερ με την εξαφάνιση του 44χρονου Σωτήρη – Αγνοείται από τον Ιανουάριο
- Παναθηναϊκός: Το κομβικό τάιμ-άουτ του Αταμάν που γύρισε το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα
- Τιμοτέ Σαλαμέ: «Ήμασταν μαζί τρία χρόνια, με παράτησε για τη Τζένερ» ισχυρίζεται πορνοστάρ
- Σκύλος: Με ποιον τρόπο μας του μαθαίνουμε να αντιδρά έντονα

