Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αύξηση χειλιών χωρίς ενέσεις

Αύξηση χειλιών χωρίς ενέσεις

Νέα τεχνική για φυσικό αποτέλεσμα.

Μαρίλη Ευφραιμίδη, φωτό: shutterstock


Η επιστήμη προτείνει μία μεγάλη ποικιλία από αισθητικές επεμβάσεις που στόχο τους έχουν να χαρίσουν όγκο και σφρίγος στο στόμα. Χειρουργικές τεχνικές αλλά και ενέσιμα υλικά αναλαμβάνουν να διογκώσουν τα χείλη και να εξασφαλίσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ανάλογα με τις ανάγκες του προσώπου, το μέγεθος των χειλιών που θα ικανοποιούσαν την ασθενή και τη διάρκεια που θέλει να έχει, οι ειδικοί προτείνουν λύσεις.
Ωστόσο, μερικές φορές η έκβαση δεν έχει την αναμενόμενη επιτυχία και το στόμα παραμορφώνεται. Γύρω μας κυκλοφορούν πολλές κυρίες που, στην προσπάθεια να δείχνουν νεώτερες και πιο όμορφες, καταλήγουν με ένα ζευγάρι αφύσικα χείλη. Τις περισσότερες φορές ενοχοποιούνται τα ακατάλληλα υλικά (όπως η σιλικόνη) ή οι λανθασμένοι χειρισμοί.
Με την τεχνική της μικροχρωστικής
Χωρίς πρόσθετα υλικά, χωρίς αυξητικές ουσίες, χωρίς χειρουργείο. Η τεχνική του μόνιμου μακιγιάζ αναλαμβάνει να ξανασχεδιάσει τα χαρακτηριστικά του προσώπου με τη βοήθεια της μικροχρωστικής. Μία ειδική βελόνα που «γράφει» πάνω στο δέρμα εγχύει τις χρωστικές ουσίες. Έτσι, μόρια στο χρώμα των χειλιών περνούν κάτω από την επιφανειακή στιβάδα και τοποθετούνται σε βάθος ενός χιλιοστού.
Γιατί να την προτιμήσετε: Διότι είναι απλή και σχετικά ανώδυνη στην εφαρμογή της. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη μικροχρωστική σε συνδυασμό με κάποια άλλη τεχνική αύξησης των χειλιών, όπως το υαλορονικό οξύ, για ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα.
Πως γίνεται: Η εφαρμογή διαρκεί μία έως δύο ώρες και γίνεται σε κατάλληλα εξοπλισμένο ιατρείο. Ο ειδικός σχεδιάζει πρώτα το περίγραμμα των χειλιών, όπως ακριβώς γίνεται στο μακιγιάζ, και στη συνέχεια γεμίζει με χρώμα το κενό. Το περίγραμμα δεν πρέπει να απέχει πολύ από τα όρια των χειλιών ενώ το χρώμα γίνεται ακριβώς στην ίδια απόχρωση με το φυσικό. Δύο περίπου εβδομάδες μετά την πρώτη επίσκεψη η εφαρμογή επαναλαμβάνεται. Τα αποτελέσματα διαρκούν για τρία περίπου χρόνια. Αν η ασθενής το επιθυμεί μπορεί να μπει σε μία διαδικασία συντήρησης κι έτσι να κάνει τα αποτελέσματα να κρατήσουν για πάντα.
Πληροφορίες: Οι τιμές ξεκινούν από 200 ευρώ για κάθε εφαρμογή.
Μαρίλη Ευφραιμίδη.

woman.in.gr

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024