Μόνο μέσω διαδικτύου τα ειδοποιητήρια για τα τέλη κυκλοφορίας 2014
Αποκλειστικά μέσω διαδικτύου θα δίνονται και φέτος τα ειδοποιητήρια για τα τέλη κυκλοφορίας του 2014. Όπως ανακοίνωσε ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Χ. Θεοχάρης, οι υπόχρεοι θα λαμβάνουν από τις αρχές Νοεμβρίου τα τέλη κυκλοφορίας του 2014 -που για πολλούς χιλιάδες φορολογούμενους θα περιέχουν και το φόρο πολυτελείας του 2013- αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (ΓΓΠΣ).
Αποκλειστικά μέσω διαδικτύου θα δίνονται και φέτος τα ειδοποιητήρια για τα τέλη κυκλοφορίας του 2014.
Όπως ανακοίνωσε ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Χ. Θεοχάρης, οι υπόχρεοι θα λαμβάνουν από τις αρχές Νοεμβρίου τα τέλη κυκλοφορίας του 2014 -που για πολλούς χιλιάδες φορολογούμενους θα περιέχουν και το φόρο πολυτελείας του 2013- αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (ΓΓΠΣ).
Οι πιστοποιημένοι χρήστες των ηλεκτρονικών υπηρεσιών της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου θα προβάλουν στην οθόνη του υπολογιστή τους και θα εκτυπώσουν τις συγκεκριμένες ειδοποιήσεις που τους αφορούν.
Η πρόσβαση στη συγκεκριμένη υπηρεσία θα γίνεται στη διεύθυνση www.gsis.gr.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει αρχικά να επιλέξουν το πλαίσιο Υπηρεσίες προς Πολίτες ή το πλαίσιο Υπηρεσίες προς Επιχειρήσεις / Επιτηδευματίες και στη συνέχεια την επιλογή Ειδοποιήσεις πληρωμής ή επιστροφής φόρου.
Οι εκτυπώσεις θα αντικαταστήσουν τις αντίστοιχες έντυπες ειδοποιήσεις που έστελνε η ΓΓΠΣ και θα γίνονται κανονικά αποδεκτές από τα τραπεζικά ιδρύματα για την εξόφληση των τελών κυκλοφορίας. Έτσι θα αποφευχθεί η ταλαιπωρία και ο συνωστισμός στις ΔΟΥ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- CIA για Ιράν: Ο Χαμενεΐ θα μπορούσε να αντικατασταθεί από σκληροπυρηνικούς των Φρουρών της Επανάστασης
- ΗΠΑ: Οι Δημοκρατικοί στο Κογκρέσο απαιτούν άμεση ψηφοφορία για να περιορίσουν τη δράση του Τραμπ στο Ιράν
- Πόσο κινδυνεύει η παγκόσμια προμήθεια πετρελαίου από τον πόλεμο Ιράν – ΗΠΑ
- ΔΟΑΕ: Έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου των κυβερνητών για το Ιράν
- ΗΠΑ σε ΟΗΕ: H ειρήνη διατηρείται μέσω της δύναμης απέναντι στον τρόμο
- Ένα περίεργο μήνυμα στον λογαριασμό του Χαμενεΐ