Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Στιβ Καρέλ μάς μυεί στον κόσμο του «Εγώ, ο Απαισιότατος 2»

Ο Στιβ Καρέλ μάς μυεί στον κόσμο του «Εγώ, ο Απαισιότατος 2»

Στην πρώτη ταινία ο Απαισιότατος Γκρου γνώριζε την τρυφερότητα μέσα από τη σχέση του με τρία μικρά κοριτσάκια. Στη δεύτερη ταινία έχει γίνει ένας πρώτης τάξεως μπαμπάς και καλείται να πατάξει το κακό, έχοντας πάντα στο πλευρό του τα γλυκύτατα Μίνιον. Δείτε στο αποκλειστικό βίντεο τον ηθοποιό Στιβ Καρέλ να μας ξεναγεί στον κόσμο της ταινίας

Στην πρώτη ταινία ο Απαισιότατος Γκρου γνώριζε την τρυφερότητα μέσα από τη σχέση του με τρία μικρά κοριτσάκια. Στη δεύτερη ταινία έχει γίνει ένας πρώτης τάξεως μπαμπάς και καλείται να πατάξει το κακό, έχοντας πάντα στο πλευρό του τα γλυκύτατα Μίνιον.

Στο «Εγώ, ο Απαισιότατος 2» ο Γκρου αρχίζει να συνηθίζει το ρόλο του ως κλασικός οικογενειάρχης και πατέρας των Μάργκο, Ίντιθ και Άγκνες, μια άκρως απόρρητη οργάνωση, αφιερωμένη στην καταπολέμηση του κακού σε παγκόσμια κλίμακα, ζητάει τη βοήθειά του. Τώρα είναι στο χέρι του Γκρου, των Μινιόν και της νέας συνεργάτιδάς του, της Λούσι, να πατάξουν το κακό. Άλλωστε, ο μεγαλύτερος πρώην παγκόσμιος κακός είναι ο μόνος που μπορεί να πιάσει αυτόν που προσπαθεί να του πάρει τη θέση.

Για τη νέα ταινία σχολιάζει ένας εκ των σκηνοθετών, ο Κρις Ρενό: «Αν ο Γκρου δεν είναι κακός, τότε τι είναι; Και πώς νιώθει γι’ αυτό; Αποφασίζοντας να αφήσει όλα τα «κακά» που λάτρευε να κάνει στην πρώτη ταινία για το καλό της οικογένειας τι του απομένει;»

Πιστούς του σύμμαχους έχει τα Μίνιον τα μικροσκοπικά κίτρινα πλασματάκια που έχουν μόνιμα το μυαλό τους στη σκανδαλιά και απαρτίζουν τον στρατό του Γκρου.

Η ταινία θα προβάλλεται και σε 3D, καθώς και μεταγλωτισμένη με τις φωνές των Γιάννη Ζουγανέλη και Σάκη Μπουλά.

Το «Εγώ ο Απαισιότατος 2» θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις 10 Οκτωβρίου 2013.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024