Ο Ντένζελ Ουάσιγκτον μιλά για το 2 Guns
Δράση και χιούμορ υπόσχεται η ταινία του Μπαλτάζαρ Κορμακούρ, 2 Guns. Η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο έργο του συγγραφέα Στίβεν Γκραντ, που οδήγησε στην έκδοση ενός πεντάτευχου μίνι σειρών graphic novel του σχεδιαστή Mateus Santolouco, το 2008.
Πρωταγωνιστούν οι Μαρκ Γουόλμπεργκ και Ντένζελ Ουάσιγκτον τον οποίον θα δείτε στο video που ακολουθεί να μιλά για τον ρόλο του, που είναι χιουμοριστικός, ενώ δεν τον έχουμε δει συχνά σε τέτοιους, για τη συνεργασία του με τον σκηνοθέτη αλλά και με τον συμπρωταγωνιστή του, Μαρκ Γουόλμπεργκ, ο οποίος παραδέχεται ότι είχε ένα απώτερο κίνητρο και αυτό ήταν να κάνει τον Ουάσινγκτον να γελάσει.
«Τίποτα καλύτερο από το να βλέπεις τον Ντένζελ να χαμογελάει». Συνήθως το βλέπουμε μια-δυο φορές σε όλη την ταινία, σε αυτήν εδώ όμως, τον βλέπουμε συνέχεια να χαμογελά». |
Οι Ντένζελ Ουάσιγκτον – υποψήφιος πρόσφατα για Όσκαρ καλύτερης ανδρικής ερμηνείας για το Flight, που δεν έχουμε δει ακόμη στην Ελλάδα- και Μαρκ Γουόλμπεργκ, υποδύονται δύο αξιωματικούς από διαφορετικές υπηρεσίες: ο ένας αστυνομικός της Δίωξης και ο άλλος των Μυστικών Υπηρεσιών του Πολεμικού Ναυτικού, και αναγκάζονται να συνεργαστούν ενώ κανείς τους δεν γνωρίζει ότι ο άλλος είναι μυστικός ομοσπονδιακός πράκτορας!
Η ταινία έρχεται στις αίθουσες στις 3 Οκτωβρίου από την Audio Visual. |
Δείτε εδώ το trailer της και τις αίθουσες προβολής!
- 25η Μαρτίου: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από σήμερα στην Αθήνα λόγω παρελάσεων – Πώς θα λειτουργήσουν Μετρό και Τραμ
- Είναι τα λάθη ο δρόμος προς την επιτυχία;
- Πυρκαγιά σε αποθηκευτικό χώρο εκκλησίας στη Λιοσίων
- «Άνθρακες ο θησαυρός» τα μέτρα της κυβέρνησης για τα καύσιμα
- Συνταγή: Ζυμαρικά με φέτα και ντοματίνια
- Συναγερμός σε σχεδόν όλη την Ουκρανία λόγω ρωσικών επιθέσεων
