Τουρνουά στη μνήμη του Ακη Αθανασόπουλου
Τουρνουά στη μνήμη αδικοχαμένου συναδέλφου Ακη Αθανασόπουλου ο οποίος εργάστηκε στο «Βήμα» επί σειρά ετών αποφάσισε να διοργανώσει η διοίκηση της Κύζικου Νέας Περάμου. Η ομάδα βόλεϊ της Νέας Περάμου ήταν μια από τις μεγάλες αγάπες του Ακη Αθανασόπουλου ο οποίος μόχθησε για την ανάπτυξη του συλλόγου και για τη διάδοση του βόλεϊ στην περιοχή.
Τουρνουά στη μνήμη αδικοχαμένου συναδέλφου Ακη Αθανασόπουλου ο οποίος εργάστηκε στο «Βήμα» επί σειρά ετών αποφάσισε να διοργανώσει η διοίκηση της Κύζικου Νέας Περάμου.
Η ομάδα βόλεϊ της Νέας Περάμου ήταν μια από τις μεγάλες αγάπες του Ακη Αθανασόπουλου ο οποίος μόχθησε για την ανάπτυξη του συλλόγου και για τη διάδοση του βόλεϊ στην περιοχή.
Στο τουρνουά που θα διεξαχθεί στη Νέα Πέραμο από 27-29 Σεπτεμβρίου θα πάρουν μέρος εκτός από τη διοργανώτρια ομάδα τρεις ομάδες της Α1 βόλεϊ ανδρών η Λαμία, ο Άρης και η ΑΕΚ.
Το πρόγραμμα του τουρνουά που θα διεξαχθεί στο κλειστό της Νέας Περάμου (Μεγάλο Πεύκο) σε συνεργασία με τον Δήμο Μεγάρων θα ανακοινωθεί εντός των ημερών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Νεύρα στο Αιγαίο
- Σίγουρος ο Κριστιάνο Ρονάλντο: «Αν δεν έχω τραυματισμούς, θα φτάσω σίγουρα τα 1.000 γκολ»
- Βρετανία: Καμία νέα γεώτρηση στη Βόρεια Θάλασσα – Ιστορική κατάρρευση για τη Βρετανία
- Μπράγκα – Μπενφίκα 2-2: «Πέταξε» δύο βαθμούς η ομάδα του Μουρίνιο, μοίρασε ασίστ ο Παυλίδης (vid)
- Μεξικό: Δεκαπέντε τραυματίες από τον εκτροχιασμό επιβατικής αμαξοστοιχίας
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 29.12.2025]

