Ανάγκη ανθρωπιστικής βοήθειας για 600.000 στα περίχωρα της Δαμασκού
Πάνω από 600.000 άνθρωποι στην αγροτική περιφέρεια της Δαμασκού έχουν ανάγκη από άμεση ανθρωπιστική βοήθεια, ανακοίνωσε την Τετάρτη το Γραφειο του ΟΗΕ για την Ανθρωπιστική Βοήθεια (OCHA).
Πάνω από 600.000 άνθρωποι στην αγροτική περιφέρεια της Δαμασκού έχουν ανάγκη από άμεση ανθρωπιστική βοήθεια, ανακοίνωσε την Τετάρτη το Γραφειο του ΟΗΕ για την Ανθρωπιστική Βοήθεια (OCHA).
Ένα σημαντικό μέρος αυτού του πληθυσμού βρίσκεται σε δυσπρόσιτες ζώνες και μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται και όσες βρέθηκαν στο στόχαστρο των επιθέσεων με χημικά όπλα την 21η Αυγούστου και βρίσκονται υπό ασφυκτική πολιορκία επί πολλούς μήνες, επισημαίνεται στην ανακοίνωση.
Επιπλέον, η Unicef επισήμανε πως δεν δύναται να προσεγγίσει τις ζώνες αυτές, ούτε και τα πιθανά θύματα των επιθέσεων με χημικά όπλα, παρά τις επανειλημμένες προσπάθειές της.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κούβα: Ο ένας από τους άνδρες που σκοτώθηκαν σε ανταλλαγή πυρών με το λιμενικό «ήθελε να υποκινήσει εξέγερση»
- Χαρίτσης: Έκθετη η κυβέρνηση για τις υποκλοπές – Ακόμα δεν έχουμε μάθει ολόκληρη την αλήθεια
- Λόρα: Σε τυχαίο έλεγχο της γερμανικής αστυνομίας εντοπίστηκε η 16χρονη – Πώς θα γίνει η πρώτη επαφή με τον πατέρα της
- Θέσεις εργασίας: Οι τομείς με τη μεγαλύτερη «δίψα» για προσωπικό στην ΕΕ – Πού είναι ευκολότερο να βρείτε δουλειά
- Ολοκληρώθηκε το κρίσιμο ραντεβού Γεραπετρίτη – Ρούμπιο: Μέση Ανατολή και Ιράν στην ατζέντα
- Το νηφάλιο ντεμπούτο της Μαρία Γκράτσια Κιουρί στη Fendi – «Δε σχεδιάζω για να ψυχαγωγώ»

