Είσπραξη οφειλών από το Δημόσιο για την ΕΑΣ με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου
Υπεγράφη Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, με την οποία παρέχεται στην εταιρεία Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα ΑΕ, φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα μέχρι την 31η Οκτωβρίου, προκειμένου να εισπράχθούν χρήματα οφειλόμενα από το Δημόσιο. Σύμφωνα με κύκλους της κυβέρνησης, η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, αποσκοπεί στην εξόφληση 900 εργαζομένων στην επιχείρηση που παραμένουν απλήρωτοι επί μήνες.
Υπεγράφη Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, με την οποία παρέχεται στην εταιρεία Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα ΑΕ, φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα μέχρι την 31η Οκτωβρίου, προκειμένου να εισπράχθούν χρήματα οφειλόμενα από το Δημόσιο.
Η ενημερότητα θα δοθεί κατά παρέκκλιση των ισχυουσών διατάξεων και χωρίς παρακράτηση, προκειμένου να εισπραχθούν χρήματα που οφείλει το Δημόσιο στην ΕΑΣ, για την παράδοση στρατιωτικού υλικού στις Ένοπλες Δυνάμεις.
Σύμφωνα με κύκλους της κυβέρνησης, η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, αποσκοπεί στην εξόφληση 900 εργαζομένων στην επιχείρηση που παραμένουν απλήρωτοι επί μήνες, και δεν σχετίζεται με τη διαδικασία εξυγίανσης των εταιρειών ΕΑΣ, ΕΛΒΟ και ΛΑΡΚΟ.-
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Στον κόσμο του «6-7»: Τι σημαίνει το meme που λατρεύει η Gen Alpha και δεν καταλαβαίνουν οι γονείς
- ΠΑΣΟΚ: Ανέξοδες μαγκιές του Γεωργιάδη, να παρέμβει άμεσα ο εισαγγελέας για τις δηλώσεις περί ρουσφετιών
- Τα συλλυπητήρια της ΚΑΕ Ολυμπιακός για τον Ντούσκο Βουγιόσεβιτς
- «Όσο η δικογραφία για τις υποκλοπές κάνει βόλτες, παραγράφονται αξιόποινες πράξεις», προειδοποιεί ο Χρ. Κακλαμάνης
- Έπεσαν δέντρα στη Θεσσαλονίκη από τους ισχυρούς ανέμους – Τραυματίστηκαν ελαφρά δύο παιδιά, καταπλακώθηκε ΙΧ
- Γιατί η Ευρώπη μπορεί ακόμα να αντιμετωπίσει κρίση φυσικού αερίου χωρίς να υπάρχει έλλειψη;

