
Ένας 32χρονος συνελήφθη για κλοπή 1,5 τόνου καλωδίων χαλκού από εργοτάξιο
Συνελήφθη στη Μεγαλόπολη της Αρκαδίας ένας 32χρονος για κλοπή 1,5 τόνου καλωδίων χαλκού από εργοτάξιο της ΔΕΗ, ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε αφορά και σε ένα ακόμα άτομο. Τα δύο άτομα πήγαν το Σάββατο τα ξημερώματα στο εργοτάξιο, έκλεψαν καλώδια χαλκού και διάφορα άλλα αντικείμενα, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.
Συνελήφθη στη Μεγαλόπολη της Αρκαδίας ένας 32χρονος για κλοπή 1,5 τόνου καλωδίων χαλκού από εργοτάξιο της ΔΕΗ, ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε αφορά και σε ένα ακόμα άτομο.
Τα δύο άτομα (από την Βουλγαρία και την Αλβανία) πήγαν το Σάββατο τα ξημερώματα στο εργοτάξιο, έκλεψαν καλώδια χαλκού και διάφορα άλλα αντικείμενα, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.
Ακόμη, κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία και ένα φορτηγό όχημα, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.
Ο 32χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης, ενώ οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό του 36χρονου συνεργού του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Οι γενικοί τελωνειακοί δασμοί του προέδρου Τραμπ κρίθηκαν (ξανά) παράνομοι από δικαστήριο στις ΗΠΑ
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (8/5): Δράση με Παναθηναϊκός – Βαλένθια και ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο
- Χριστόφορος Παπακαλιάτης – Κλέλια Ανδριολάτου: Φωτογραφίζονται στα γυρίσματα του Maestro
- Χανταϊός: Σε επιφυλακή οκτώ χώρες για πιθανή διασπορά μέσω επιβατών στο κρουαζιερόπλοιο MV Hondius
- Παναθηναϊκός – Βαλένθια για το 3-1 και την πρόκριση στο Final-4
- Το Ελ Νίνιο θα κάνει το 2027 την πιο καυτή χρονιά;
