Σοκ στη Λέσβο από την αυτοκτονία 19χρονου μετά από τροχαίο
Ένας νεαρός 19 ετών έβαλε τέλος στη ζωή του, μετά από τροχαίο ατύχημα που είχε οδηγώντας το αυτοκίνητο του πατέρα του. Για άγνωστους λόγους το αυτοκίνητο ανατράπηκε λίγο έξω από το χωριό, στο οποίο ζούσε στη Λέσβο. Φτάνοντας στο σπίτι και χωρίς να πει τίποτα στους γονείς του, πήγε στο δωμάτιό του και με το κυνηγετικό όπλο τού πατέρα του αυτοκτόνησε.
Ένας νεαρός 19 ετών έβαλε τέλος στη ζωή του, μετά από τροχαίο ατύχημα που είχε οδηγώντας το αυτοκίνητο του πατέρα του.
Όπως έχει γίνει μέχρι τώρα γνωστό, ο 19χρονος γυρνούσε στο σπίτι των γονιών του στο χωριό Πηγή Λέσβου όπου και διέμενε προκειμένου να πάρει μέρος στη γιορτή της αδελφής του που έκλεινε τα 14 της χρόνια.
Για άγνωστους λόγους το αυτοκίνητο ανατράπηκε λίγο έξω από το χωριό αλλά ο ίδιος βγήκε από αυτό χωρίς να πάθει απολύτως τίποτα.
Φτάνοντας στο σπίτι και χωρίς να πει τίποτα στους γονείς του, πήγε στο δωμάτιό του και με το κυνηγετικό όπλο τού πατέρα του αυτοκτόνησε.
Η κοινή γνώμη της Λέσβου κυριολεκτικά σοκαρίστηκε από το γεγονός αφού πρόκειται για τη δεύτερη αυτοκτονία νεαρού σε διάστημα μικρότερο του ενός μηνός.
Πριν από περίπου τρεις εβδομάδες, ένας 20χρονος αυτοκτόνησε επειδή, όπως έγινε γνωστό, δεν άντεχε την εγκατάλειψη από συνομήλική του με την οποία διατηρούσε σχέση.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αρχεία Έπσταϊν: Η Κομισιόν κινεί έρευνα για τον πρώην επίτροπο της Βρετανίας, Πίτερ Μάντελσον
- Τσουκαλάς για Μαρινάκη: Ο σεβασμός στη Δικαιοσύνη δεν είναι σημαία ευκαιρίας να την υψώνουν ευκαιριακά οι προπαγανδιστές του Μαξίμου
- Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε επίσημα τη λύση της συνεργασίας της με τον Μανόλο Χιμένεθ
- Νάπολη: Τέσσερις συλλήψεις για απάτη της Καμόρα σε νοσοκομείο – Σκηνοθετούσε τροχαία για να κλέβει ασφάλιστρα
- Γενεύη: Συνεχίζονται οι πολύωρες συνομιλίες Ουάσινγκτον και Τεχεράνης – Πόσες πιθανότητες υπάρχουν να καταλήξουν σε συμφωνία;
- Σκόραρε ξανά ο Τεττέη και 1-0 ο Παναθηναϊκός στην Τσεχία (vid)